Operacija katarakte (sive mrene)

Dioptrija.hr
Operacija katarakte (sive mrene)

Katarakta ili očna (siva) mrena je zamućenje leće u oku. Zbog svoje sivobijele boje drugo ime katarakte je siva mrena i vodeći je uzrok sljepoće u svijetu. Jedini način izlječenja je operacija katarakte.

operacija katarakte

Liste čekanja operacije katarakte u bolnicama nekada znaju biti jako duge. U očnoj poliklinici Optical Express možete sami odabrati termin zahvata, nakon što obavite pregled. Najučinkovitija operacija katarakte ili sive mrene je zamjena leće. To podrazumijeva vađenje zamućene leće i zamjenu iste s novom sintetičkom lećom.

Optical Express

Operacija katarakte ili sive mrene je izuzetno učinkovit zahvat, međutim može se činiti kao značajan izdatak. Ipak, ova operacija ima dugoročne prednosti koje će promijeniti život osobe koja boluje od sive mrene.

Optical Express nudi brojne mogućnosti plaćanja kako bi zahvat približili što većem broju pacijenata. Pogledajte sve cijene i mogućnosti plaćanja.

Što je siva mrena ili katarakta

Je li operacija katarakte sigurna?

Operacija sive mrene je najčešće izvođen zahvat u svijetu. Manje od 1% pacijenata ima komplikacije, što ovaj zahvat čini i jednim od najsigurnijih. 

Siva mrena (katarakta) – koje je najbolje vrijeme za operaciju?

Ocjena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci