Stiže li nova era? Novi trend je online kupovina dioptrijskih naočala!

Dioptrija.hr
Stiže li nova era? Novi trend je online kupovina dioptrijskih naočala!

Danas je u svijetu najvažnije pratiti trendove i biti spreman na promjene. Najveća promjena zadnjih nekoliko godina je ta, da se većina kupovine seli iz fizičkih u online trgovine, ali kakva je situacija s dioptrijskim naočalama? Hoće li uskoro doći do promjene na tom području ili su već u tijeku? Je li online kupovina dioptrijskih naočala najnoviji trend i nešto što će vam znatno olakšati kupovinu?

online kupovina dioptrijskih naočala

 

Online kupovina dioptrijskih naočala pomoću virtualnog ogledala

Kupovina dioptrijskih naočala godinama je funkcionirala na isti način – stranka posjeti optometrista ili oftalmologa zbog pregleda te odmah naruči naočale direktno u fizičkoj optici. Prema prognozi Američke agencije za hranu i lijekove (FDA), mnoge će se stvari promijeniti. Promjene su potaknute napretkom na brojnim drugim područjima poput telemedicine i tretiranja pacijenata na daljinu (preko interneta). Pregled vida će uskoro postati sasvim normalna stvar koja će se moći obaviti preko računala.

Optical Express

U Hrvatskoj već neko vrijeme traje revolucija na području online prodaje kontaktnih leća i dioptrijskih naočala, a glavni »krivac« za to je online trgovina Adrialece.hr. O tome koliko su stvari napredovale govori i njihovo virtualno ogledalo. Web trgovina Adrialece.hr je prva trgovina u Hrvatskoj koja je razvila vlastito virtualno ogledalo. Svatko tko posjeduje web kameru može preko stolnog ili prijenosnog računala »u živo« probati većinu sunčanih i dioptrijskih naočala. Dapače, možete ih probati i na svojim pametnim telefonima. Online kupovina dioptrijskih naočala pomoću virtualnog ogledala iznimno je jednostavna i brza, a ne morate šetati po optikama.

Trenutno razvijaju i aplikaciju pomoću koje ćete direktno na internetu izmjeriti razmak zjenica i još lakše naručiti dioptrijske naočale.

Probajte virtualno ogledalo »

online kupovina dioptrijskih naočala

Jednostavno, brzo, sigurno i povoljno do novih dioptrijskih naočala

Postoje brojne prednosti kupovine na internetu. Prvenstveno se radi o uštedi vremena. Naš tempo života je sve brži i svake godine nam se čini kako imamo sve više obaveza. Zbog toga je kupnja dioptrijskih naočala online i naručivanje preko interneta vrlo praktično i sve popularnije, narudžba je predana u samo nekoliko sekundi, a paket je pred vašim vratima za dva do tri radna dana. Odlazak u optiku više nije potreban.

Web trgovinu Adrialece.hr odlikuju i najniže cijene leća, sunčanih i dioptrijskih naočala na tržištu – čak 5 puta povoljnije od dioptrijskih naočala u optikama.

Pitate se kako je to moguće? U svoju su ponudu uveli brand Crullé. Mladi europski brand je po kvaliteti sasvim jednak, čak i bolji od naočala s 3 puta višom cijenom. Dioptrijske naočale Crullé s ugrađenim lećama za naočale možete dobiti već za 268 kn, što je do 70 % jeftinije od ostalih optika i konkurenata.

U njihovoj ponudi možete pronaći i progresivne naočale već od 488 kn te naočale s fotoosjetljivim lećama, sunčane naočale s dioptrijom i naočale koje štite vaše oči od zračenja ekrana.

Pogledajte cijelu ponudu dioptrijskih okvira »

Ocjena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci