PROMO

Više ne morate čekati kod liječnika, savjet i drugo mišljenje možete sada dobiti putem video poziva!

Dioptrija.hr
Više ne morate čekati kod liječnika, savjet i drugo mišljenje možete sada dobiti putem video poziva!

Istraživanja pokazuju kako za posjet liječniku i pregled koji obično traje oko 6 minuta morate izdvojiti čak 2 sata vremena (organizacija, prijevoz, čekanje). Sada su vam preko Doct aplikacije za savjet i drugo mišljenje dostupni liječnici preko video poziva. Bez čekanja i rezervacije termina.

Kako funkcionira Doct?

Doct je platforma koja spaja vas, korisnika i liječnike opće prakse putem video poziva. Na aplikaciji čak imate svoju povijest bolesti koja je dostupna liječnicima i koja se ažurira nakon svakog vašeg poziva.

Nakon što instalirate aplikaciju, poziv liječniku možete uputiti već kroz nekoliko trenutaka. Prvi mjesec Doct možete koristiti besplatno.

Doct pr 2Doct aplikacija dostupna je za iPhoneAndroid i Huawei uređaje, a za poziv liječniku nije vam potreban unaprijed rezerviran termin. Možete nazvati bilo kada, od bilo gdje jer su liječnici na platformi dostupni 24 sata dnevno, svih 365 dana u godini.

Možda ste nautičar, možda živite u udaljenom području, a možda vam se samo ne da sjediti u čekaonicama u vrijeme Covida, gripa i prehlada - koji god da je razlog, liječnici Doct platforme će vas usmjeriti u pravom smjeru i dati odgovore na sva vaša pitanja, u bilo koje doba dana i/ili noći.

Svrha Docta je učiniti zdravstvenu skrb pristupačnijom. Želimo olakšati život našim korisnicima. Nikome se ne sjedi u čekaonici ako to baš nije nužno potrebno, a 70% posjeta liječniku uspješno se može obraditi online.

Naša je misija digitalizacijom liječničke posjete učiniti bržima i jednostavnijima. Naši liječnici će vam pružiti podršku u svim medicinskim pitanjima: mogu vas savjetovati kako se sami liječiti, ponuditi drugo mišljenje u vezi s postojećom dijagnozom, preporučiti specijalistu ili dati savjete o lijekovima koje trenutno uzimate.

Bez obzira o kojem se problemu radi, naši liječnici pružit će iznimno profesionalan i kvalitetan savjet. U narednih par mjeseci otvaramo platformu za liječnike specijaliste i korisnici će moći rezervirati termin sa specijalistima i plaćati samo po pozivu. Mišljenja smo da ćemo ovime uvelike pomoći korisnicima Docta da brzo dođu do kvalitetnih savjeta i mišljenja specijalista, te da svoje zdravlje nikada više ne stave na čekanje. ” kazao je Alen Pecirep, direktor Docta.

dr

Jedna od liječnica na Doct aplikaciji je i dr. Lea Bošnjak: "Radim trenutno na Korčuli, vodim ordinaciju obiteljske medicine u Veloj Luci, a kao vanjski suradnik radim još i u vanbolničkoj hitnoj medicini DNŽ (dubrovacko-neretvanske županije) u ispostavi Blato, isto na Korčuli. Budući da smo na otoku i udaljeni od prve bolnice oko 3h+ vožnje, pokušavamo što više pacijenata riješiti ambulantno. Za one izrazito hitne pacijente se upućujemo u Dubrovnik/Split ili zovemo policijske i vojne helikoptere.

Također radim za Doct kao Head of Medical tj. zadužena sam za sve naše trenutne i buduće doktore i sva medicinska pitanja. "

Doct je dostupan u vidu mjesečne ili godišnje online pretplate. Možete se pretplatiti na paket za jednu osobu (Osobni paket) ili odabrati Obiteljski paket (dvoje odraslih i djeca do 18 godina). Cijena Osobnog paketa je 45 kn mjesečno, a cijena Obiteljskog paketa iznosi 90n mjesečno. Za godišnje plaćanje ostvaruje se 20% popusta. Prvih mjesec dana korištenja Docta je besplatno. Instalirajte Doct i zatražite savjet od liječnika, bez čekanja i gubljenja vremena u čekaonicama.

Ocjena članka:

4.50 / 5 6
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci