Senaptec Strobe naočale za savršene rezultate u sportu

Dioptrija.hr
Senaptec Strobe naočale za savršene rezultate u sportu

Senaptec Strobe naočale

Vid, odnosno procesiranje vizualnih informacija, je glavni podražaj koji aktivira mišiće u našem tijelu. Stoga je logično da profesionalni sportaši imaju savršen vid, ukoliko žele postići vrhunske rezultate. 

Mehanizam obrađivanja dobivenih vizualnih informacija je navika koju smo stekli kroz život i koju aktivno koristimo u svakom trenutku. Upravo ta navika se može testirati, analizirati i poboljšati.

Senaptec Strobe naočale dizajnirane su kako bi poboljšale već postojeće veze između očiju, mozga i tijela pojedinaca. Koriste tehnologiju tekućih kristala koji naizmjenično u potpunosti zamrače stakla na naočalama i u potpunosti otklone vizualne informacije. Na taj način pojedinac brže i učinkovitije obrađuje dobivene informacije te aktivno poboljšava brzinu reakcije, sposobnost predviđanja, balans tije, procjenu dubine i mnoge druge vještine.

Optical Express

Senaptec Strobe naočale se koriste u svakodnevnom treningu i pogodne su za gotovo sve sportove.

Koristeći upravo takvu, najmoderniju dostupnu tehnologiju Mental Training Center powered by Optical Express posvećen je unaprijeđenju percepcije, razvoju fokusa i upravljanju emocijama. Optical Express centar okupio je tim najboljih stručnjaka i najbolju tehnologiju.

Optical Express centar u Zagrebu je dio Optical Express grupe koja je broj 1 u Europi za lasersku korekciju vida sa iskustvom od preko 2.500.000 zahvata i surađuje s vrhunskim oftalmolozima i stručnjacima za lasersku korekciju vida. Svi Optical Express centri koriste isključivo Advanced CustomVue i IntraLase tehnologiju koja zbog svoje preciznosti i brzine dovodi lasersku korekciju vida na višu razinu sigurnosti i kvalitete. Jedini smo na ovim područjima koji koriste i naprednu iDesign tehnologiju!

Ocjena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci