Put prema savršenstvu pogleda: Revolucionarne tehnike u laserskoj korekciji vida

Dioptrija.hr
Put prema savršenstvu pogleda: Revolucionarne tehnike u laserskoj korekciji vida

2 oe 9 2023

Poliklinika Optical Express predstavlja prekretnicu u svijetu oftalmologije, nudeći napredno rješenje za one koji teže savršenom vidu. S vrhunskom laserskom tehnologijom, koja je našla primjenu čak i u treniranju astronauta i pilota NASA-e, klijenti imaju priliku trajno se osloboditi ovisnosti o naočalama i kontaktnim lećama. Ovaj centar ne samo da se bavi standardnim vidnim problemima kao što su kratkovidnost i dalekovidnost, već nudi rješenja i za kompleksnije vidne smetnje poput odbljesaka i smetnji pri vožnji.

Tehnologije korekcije vida: LASIK i PRK

Na raspolaganju su dva glavna postupka, LASIK i PRK, koji su prilagođeni da zadovolje širok spektar potreba pacijenata. Iako je LASIK poznat po brzom oporavku, PRK se nudi kao alternativa kada LASIK nije primjenjiv. Oba postupka mogu biti unaprijeđena korištenjem iDesign tehnologije, koja omogućava precizno prilagođavanje zahvata karakteristikama pojedinačnog oka.

Slika oe 1

Preciznost i personalizacija kroz iDesign

Inovacija dolazi s iDesign sistemom, koji nudi jedinstvenu dijagnostiku stvarajući detaljnu 3D mapu vida. Ova tehnologija, sposobna za detekciju do 1200 mikroskopskih nepravilnosti oka, omogućuje razvoj postupka korekcije vida koji je u potpunosti prilagođen pojedincu. Rezultat je vrhunska preciznost i individualizirani pristup koji jamči izvanredne rezultate, čak i za one koji su prethodno informirani da nisu dobri kandidati za ovakvu vrstu zahvata.

Što očekivati nakon postupka?

Postoperativni oporavak može uključivati blagu nelagodu i osjetljivost na svjetlo, a stupanj nelagode varira od pacijenta do pacijenta. Uobičajeno je iskusiti određenu razinu nelagode i primijetiti da su oči vlažne nakon zahvata. Poliklinika Optical Express pruža kontinuiranu podršku kroz individualni program postoperativne skrbi koji traje do 12 mjeseci nakon zahvata.

Opticalexpress zagreb

Transparentnost troškova

Pri odabiru laserske korekcije vida, financijski aspekt igra značajnu ulogu. Poliklinika Optical Express nudi kompletne pakete koji obuhvaćaju pregled, operaciju, postoperativne preglede i potrebne lijekove, pružajući pacijentima mir uma kada je riječ o troškovima. Paketi također uključuju opciju besplatne korekcije vida u roku od 6 godina, ako za tim postoji potreba.

Za dodatne informacije i upite, Poliklinika Optical Express dostupna je putem e-maila na [email protected] ili telefonski na broj 01 5625 450.

Ocjena članka:

4.56 / 5 9
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci