PROMO

Besplatno predavanje u Rijeci o očnoj mreni i laserskoj korekciji vida

Dioptrija.hr
Besplatno predavanje u Rijeci o očnoj mreni i laserskoj korekciji vida

Dr. Zrakić iz poliklinike Optical Express će 10. studenoga u Rijeci održati besplatno predavanje o očnoj mreni i laserskoj korekciji dioptrije za sve zainteresirane. Predavanje će se održati u Hotelu Bonavia u 18.00h.Nikolina zrakic 2 edit

Razmišljali ste o laserskoj korekciji vida, imate tisuću pitanja a ne znate kome se obratiti? Osjećate da vam je vid odjednom mutan, sumnjate na očnu mrenu? Kako izgleda zahvat, koliko traje oporavak? 

Optical Express vam nudi odgovore na sva pitanja 10.11.2022.u 18,00h u hotelu Bonavia u Rijeci na besplatnom predavanju.

Predavanje će održati Nikolina Zrakić dr.med. FEBO, jedna od brojnih vrhunskih stručnjaka Poliklinike Optical Express iz Zagreba.

Nikolina Zrakić, dr.med. FEBO, diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci 2014. godine, a po završetku studija radila je u Zavodu za hitnu medicinu nakon čega je specijalizirala u Klinici za oftalmologiju i optometriju Kliničkog bolničkog centra „Sestre milosrdnice“ u Zagrebu, gdje je stekla naslov europski priznatog specijalista oftalmologije i optometrije (FEBO).

Predavanje je otvorenog karaktera što znači da mu mogu pristupiti svi zainteresirani, a definitivno je jedan od razlog zašto biste odgovore na sva pitanja koja vas o toj temi muče trebali potražiti upravo kod stručnjaka iz Optical Expressa činjenica da je riječ o klinici koja već više od 30 godina brine o zdravlju milijuna pacijenata diljem Europe.

Osim toga, u Optical Expressu se neprestano ulaže u edukaciju zaposlenika kao i u tehnologiju te se prate najnoviji medicinski trendovi, a kirurzi imaju pristup vodećim metodama u području korekcije vida. Optical Express raspolaže ogromnim iskustvom od preko 2 miljuna zahvata korekcije vida. 

Stručnjaci poliklinike Optical Express

Zagrebačka klinika posebno je ponosna na svoj stručni tim koji se sastoji od vodećih hrvatskih oftalmologa i očnih kirurga: doc.dr.sc Dean Šarić dr.med., Dražen Grgić dr.med., prof.dr.sc. Biljana Elajber Kuzmanović dr.med., prof.dr.sc Miro Kalauz dr.med., Bože Mihaljević, dr.med. FEBO, Nikolina Zrakić, dr.med. FEBO, Marin Belak, dr.med, Ivan Pavlović dr.med.

Ako dvojite je li vrijeme da naočalama ili lećama kažete „zbogom“ i napokon neometano možete svako jutro krenuti  u dan ili pak želite riješiti problem očne mrene, a i dalje imate pitanja, posjetite ovo informativno predavanje i lakše donesite odluku.

Nakon predavanja dr. Nikolina Zrakić će odgovarati na pitanja zainteresiranih sudionika. Iskoristite priliku i posjetite hotel Bonavia 10. studenog u 18 sati te se informirajte o zahvatu koji vam može promijeniti svakodnevnicu jer preko očiju primamo većinu informacija, a vid nam ujedno i pomaže u stvaranju uspomena što je jedna od rijetkih životnih stvari koja nema cijenu. 

Molimo najavite svoju dolazak na predavanje na broj telefona 01 56 25 450 ili putem email adrese [email protected]. Na predavanje se možete prijaviti i na internetskoj stranici Optical Expressa.

Ocjena članka:

4.33 / 5 6
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci