Uživajte u jasnom vidu: Kako Optical Express mijenja živote pacijenata

Dioptrija.hr
Uživajte u jasnom vidu: Kako Optical Express mijenja živote pacijenata

U današnjem svijetu, gdje su vizualni dojmovi iznimno važni, oči su prozor u naš svijet. Kvaliteta našeg vida može značajno utjecati na našu svakodnevnicu, ali srećom, postoji mjesto gdje možete pronaći vrhunsku skrb i profesionalnost kada je riječ o korekciji vida i očnim zahvatima - Optical Express u Zagrebu.

1 oe 9 2023

Optical Express prepoznaje važnost odnosa između medicinskog osoblja i pacijenata, jer je povjerenje ključno u području oftalmološke kirurgije. "Mi u Optical Expressu razumijemo koliko je važan odnos koji gradimo s pacijentima kako bismo zaslužili Vaše povjerenje", ističu iz klinike. Ovo povjerenje temelji se na njihovom timu stručnjaka. Svi kirurzi u Optical Expressu obavili su tisuće zahvata tijekom svojih karijera, postavši tako vodeći stručnjaci u svom području. To znači da se svaki pacijent može podvrgnuti zahvatu s potpunim povjerenjem u stručnost i iskustvo liječnika koji će ih voditi kroz postupak.

Izvrsnost u medicinskoj tehnologiji

Jeste li znali da 60% svjetske populacije slabije vidi? U posljednjih desetak godina razvijena je tehnologija koja čovjeku može omogućiti više. Posebnu pozornost odabiru prave tehnologije prilikom laserskih operacija posvetili su stručnjaci u NASA-i i NATO-u. Proveden je cijeli niz istraživanja nakon kojih je prihvaćena najbolja opcija. Optical Express pridaje iznimnu važnost ulaganju u najmoderniju medicinsku tehnologiju kako bi osigurali najbolje moguće rezultate za svoje pacijente, a upravo oni su jedini na ovim područjima koji koriste vodeću iDesign dijagnostičku tehnologiju.

Korekcija vida - put do oslobađanja od naočala i kontaktnih leća

Jedna od najčešćih usluga koju nudi Optical Express je laserska korekcija vida. Ovaj postupak oslobađa pacijente od svakodnevnog nošenja naočala ili kontaktnih leća, čineći njihov život znatno jednostavnijim. Proces laserske korekcije vida uključuje precizno oblikovanje rožnice kako bi se ispravili problemi s vidom poput kratkovidnosti, dalekovidnosti i astigmatizma.

Pacijenti koji su se podvrgli ovom postupku često opisuju svoj doživljaj kao oslobađajući. Više ne moraju brinuti o traženju svojih naočala ili brizi oko higijene i održavanja kontaktnih leća. To znači da mogu živjeti svoj život punim plućima, bez ograničenja koje su im naočale ili leće mogle nametnuti.

2 oe 9 2023

Operacija sive mrene - povrat jasnoće vida

Siva mrena, poznata i kao katarakta, uobičajeni je problem koji se javlja s godinama i može značajno narušiti kvalitetu vida. Optical Express nudi operaciju sive mrene kako bi povratili jasnoću vida pacijentima koji su pogođeni ovim stanjem. Operacija sive mrene uključuje zamjenu mutnog prirodnog očnog sočiva umjetnim sočivom koje omogućuje pacijentima da vide svjetlost i boje s jasnoćom koju su možda dugo izgubili. Postupak je brz i siguran, a pacijenti često brzo primjećuju značajno poboljšanje svojeg vida nakon operacije.

Zamjena očne leće - prilagodljiva za sve dobne skupine

Optical Express također nudi uslugu zamjene očne leće, što može biti izuzetno korisno za pacijente koji žele prilagodljivu viziju. Ovaj postupak omogućuje zamjenu prirodnih očnih leća multifokalnim lećama koje omogućuju jasnu viziju na svim udaljenostima, bez potrebe za nošenjem naočala. Zamjena očne leće je idealna za pacijente svih dobnih skupina i može pružiti izvanredne rezultate za one koji žive aktivne živote ili imaju specifične potrebe za svojim vidom.

Paketi ušteda za korekciju vida

Optical Express nije samo klinika za korekciju vida i očne zahvate, već i mjesto gdje se izgrađuje povjerenje i brine o pacijentima. Njihov stručni tim i posvećenost najnovijoj tehnologiji osiguravaju da svaki pacijent dobije vrhunsku skrb i izvanredne rezultate. Sada je i sam zahvat puno jeftiniji nego prije, a uštede su još veće uz pakete za korekciju vida! U studiji provedenoj na 190.231 pacijenata Optical Express grupe s najčešćim dioptrijama koje se skidaju, 99,2% pacijenata postiglo je stopostotni vid nakon zahvata.

Od laserske korekcije do operacije sive mrene i zamjene očne leće, Optical Express pruža sveobuhvatnu skrb za vaše oči kako biste mogli uživati u jasnom i oštrim vidom te živjeti život punim plućima.

Za sve informacije i pitanja možete kontaktirati polikliniku na [email protected] ili ih možete nazvati na broj telefona 01 5625 450.

 

Ocjena članka:

5.00 / 5 7
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci