Koje su prednosti Wavefront tehnologije?

Prednosti Wavefront tehnologije u laserskoj korekciji vida

Wavefront tehnologija ja nova tehnologija u laserskoj korekciji vida. Posebnost Wavefront tehnologije je u tome što ona za razliku od standardne metode, kod koje se dioptrije uklanja prema unaprijed zadanom standardu, znači unaprijed zadanoj veličini, gdje samo odabiremo određenu dioptriju za određenog pacijenta, mi možemo cijeli tretman u potpunosti individualno prilagoditi, obzirom na specifične nepravilnosti površine rožnice kod pojedinog pacijenta.

Kod Wavefront tehnologije laser radi preko 250 topografskih točaka na samoj površini rožnice i svaku točku može zasebno tretirati. Na taj način se može garantirati u potpunosti uklanjanje optičke greške i kod vrlo složenih dioptrija kao što su miješani astigmatizam, aberacije visokog reda,  visoke dalekovidnosti ili visoki astigmatizmi vezani uz kratkovidnost ili dalekovidnost. Naravno, sve te složene dioptrije nije bilo moguće u potpunosti riješiti sa standardnim postupkom, dok Wavefront postupak, uz novu generaciju, takozvanu 6. generaciju lasera, u potpunosti uklanja takve nepravilnosti vida.

dr. Dražen Grgić, Optical Express

70% popusta na pregled

Prijavite se na pregled za lasersku korekciju vida u poliklinici Optical Express u Zagrebu. Cijena pregleda je 190 kn ako se prijavite (inače je 750 kn).

Možda će vas zanimati

Novi članci