Boli li lasersko skidanje dioptrije? Odgovara stručnjak dr. Dean Šarić!

Dioptrija.hr
Boli li lasersko skidanje dioptrije? Odgovara stručnjak dr. Dean Šarić!

Jedno od najčešće postavljenih pitanja kada se radi o skidanje dioptrije je: Boli li lasersko skidanje dioptrije? Normalno je osjećati strah i nedoumicu, ipak se radi o zahvatu na oku. Na vaše pitanje odgovara dr. Dean Šarić, kirurg iz poliklinike Optical Express.

Boli li lasersko skidanje dioptrije?

Skidanje dioptrije je apsolutno bezbolno, ako ne računamo strah koji je prisutan. Tu ljudi opet reagiraju različito, međutim – osim ukapavanja kapi koje malo peckaju prvih par sekundi, dalje bolova nema.

Optical Express

Operacija je neugodna utoliko što je čovjeka strah, međutim trajanje operacije je svega tridesetak sekundi i prije nego što se pacijent snađe, operacija je gotova i potpuno bezbolna.

Nakon prolaska anestezije, dio pacijenata će reći da malo peče, da je malo nelagodno i da je osjećaj poput stare leće u oku, ali ta nelagoda nestaje sat-dva iza zahvata.

dr. Dean Šarić, Optical Express

Poliklinika Optical Express jedna je od vodećih poliklinika za skidanje dioptrije, operaciju mrene, zamjenu leće te ostale oftalmološke usluge.

Nalazi se u Zagrebu, na adresi Strojarska 18 te je dio grupacije iz Škotske koja danas broji više od 100 klinika te je broj 1 u Europi za skidanje dioptrije.

Pročitajte više od dr. Deana Šarića.

Ocjena članka:

3.63 / 5 8
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci