Vlado Šola, najomiljeniji hrvatski rukometni vratar, požalio se da su mu ruke prekratke!

Vlado Šola više ne igra za hrvatsku rukometnu reprezentaciju, ali i dalje je jedan od omiljenih hrvatskih sportaša. Dokazuje to i pomutnja koju je je nedavno izazvao u Strojarskoj ulici. Naime, mnogi su prolaznici i posjetioci obližnjih kafića vidjeli Šolu kako ulazi i izlazi iz očne poliklinike Optical Express. 

Što radi Vlado Šola u očnoj poliklinici Optical Express?

Nemojte se odmah zabrinuti za Vladu, naime, u Optical Expressu snimana je reklama, a glavni protagonist te reklame upravo je naš proslavljeni Vlado Šola.  Reklama se snimala u samoj poliklinici, ali i oko nje.

Optical Express pomogao je Vladi da se riješi dioptrije, obzirom da mu je počela predstavljati problem u svakodnevnom životu. Šola voli reći da su mu u jednom trenutku ruke postale prekratke. Zahvat je izvrsno prošao te kao što i sam kaže, prije se pozdravljao s ljudima s ‘Čujemo se!’ dok je to sada – ‘Vidimo se!” .

Optical Express

Vlado Šola je, kao i uvijek na takvim snimanjima, bio dobro raspoložen i strpljiv te je zabavljao sve prisutne. Pogledajte kako je izgledalo samo snimanje s Vladom.

 

Vlado Šola – Snimanje reklame za Optical Express

Inače, Vlado je legendarni rukometni golman, bivši rukometni reprezentativac i osvajač olimpijskog zlata. S hrvatskom rukometnom reprezentacijom osvojio je brojna odličja, s najvećih prvenstava. Osim po svojoj duhovitosti, Vlado je bio prepoznatljiv i po svojoj kosi, koja je uvijek bila obojana u neku jarku boju. Od profesionalnog rukometa oprostio se 2008. godine.

Luka Nižetić nakon skidanja dioptrije svijet vidi kristalno čisto

Ocjena članka:

3.13 / 5 8
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci