Što su naočale za vožnju i kako vam mogu pomoći?

Dioptrija.hr
Što su naočale za vožnju i kako vam mogu pomoći?

Svi primjećujemo kako je promet sve gušći, automobila je sve više, a i sve više vremena provodimo u automobilu. Od naprezanja tijekom vožnje, naročito noću, naše su oči umorne. Na adrialece.hr postoji rješenje - naočale za vožnju!

Kako vam ove naočale mogu pomoći u vožnji?

Naočale za vožnju pomoći će vam bez obzira na to putujete li poslovno, jeste li profesionalni vozač ili se samo vozite na odmor. Provodite li puno vremena za volanom znate kakve izazove vaše oči moraju prevladati: od promjena uvjeta osvjetljenja, zasljepljivanje farova, reflektiranje traka i slično. 

naočale za vožnju

Naočale za vožnju smanjuju intenzitet svjetla prometa iz suprotnog smjera, smanjuju refleksiju i zasljepljivanje. Jamče vizualnu udobnost tijekom vožnje, imaju i UV zaštitu, smanjuju umaranje očiju, nude bolji kontrast i smanjuju intenzivnost prometnih svjetala. 

Također ćete bolje vidjeti nadzornu ploču, a uz naočale za vožnju poboljšat će se i pogled na praćenje situacije na cesti u retrovizoru. 

Naočale za vožnju primjerene su za sve vremenske uvjete koji vas mogu snaći na cesti tijekom dana. Tijekom dana štite vas od UV zraka, tijekom noći od refleksije i svjetala automobila iz suprotnog smjera.

Dodatna je prednost što naočale za vožnju ne morate skidati u tunelima, jer ne smanjuju vidljivost.

Naočale za vožnju nisu dizajnirane isključivo za vožnju

Premaz za vožnju se može nanijeti na bilo koje korekcijske okvire te ga možete naručiti za naočale s dioptrijom ili bez. Leće za vožnju su također vrlo preporučljive za sportaše, pogotovo za bicikliste ili vozače auto-moto utrka koji na treninzima i utrkama prolaze kroz brojne svjetlosne uvjete.

Crulle titanium t016 c4

Ako se često tijekom vožnje ulovite da škiljite i napinjete oči kako biste izoštrili pogled, to je pravi znak da trebate naočale za vožnju. Na adrialece.hr izaberite željeni okvir te prilikom izbora leća za naočale izaberite dodatak leća za vožnju. Oči će vam biti zahvalne.

Želimo vam sretan put i puno prevoženih kilometara!

Ocjena članka:

3.35 / 5 17
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci