Adrialeće.hr - gdje povoljno kupiti leće, dioptrijske i sunčane naočale online!

Dioptrija.hr
Adrialeće.hr - gdje povoljno kupiti leće, dioptrijske i sunčane naočale online!

Nije tajna da su se dućani preselili na internet, a u ovo vrijeme fizičkog distanciranja i karantene online prodaja je eksplodirala. Istražili smo gdje i kako povoljno kupiti leće, dioptrijske i sunčane naočale online i odlučili vam predstaviti Adrialeće.hr. 

adrialeće.hr

Adrialeće.hr – optika online

Ova online optika ima apsolutno sve što vam može zatrebati. I sve to možete dobiti na kućnu adresu, u vrlo kratkom vremenu. Adrialeće.hr imaju sve – kontaktne leće, otopine i kapi za oči, pribor za leće, dioptrijske naočale, sunčane naočale i sportske naočale.

Optical Express

Možete čak pogledati i ponudu njihovog outleta za dioptrijske, ali i za sunčane naočale.

Kontaktne leće – ponuda na Adrialece.hr

Na Adrialeće.hr zaista možete pronaći široki izbor kontaktnih leća. Ponuda uključuje:

Jednodnevne kontaktne leće

Možete birati između nekoliko brandova TopVue Elite+, Dailies AquaComfort Plus, TopVue One+, 1 Day Acuvue Moist i još nekih drugih. Pogledajte cijelu ponudu jednodnevnih kontaktnih leća.

Dvotjedne kontaktne leće

Kod dvotjednih kontaktnih leća u ponudi su TopVue Premium, Acuvue Oasys, Acuvue 2 te TopVue Premium. Pogledajte cijelu ponudu dvotjednih kontaktnih leća.

Mjesečne kontaktne leće

U ponudi mjesečnih kontaktnih leća možete pronaći i brandove poput TopVue Air, Biofinity, Air Optix Aqua i Purevision. Provjerite i ostalu ponudu mjesečnih kontaktnih leća.

Kontaktne leće za astigmatizam

Kontaktne leće za astigmatizam također se nalaze u ponudi adrialeće.hr, a možete birati između TopVue Air, Air Optix for Astigmatism, Biofinity Toric. Pogledajte ponudu kontaktnih leća za astigmatizam.

Multifokalne (progresivne) kontaktne leće

Ukoliko vam trebaju multifokalne, progresivne kontaktne leće, i njih ćete pronaći na adrialeće.hr. TopVue Air Multifocal, Air Optix Aqua Multifocal, PureVision Multi-Focal i Biofinity Multifocal samo su neke od multifokalnih kontaktnih leća u ponudi.

Pogledajte cijelu ponudu multifokalnih kontaktnih leća.

Kontaktne leće u boji

Kontaktne leće u boji vrlo su popularne. Na adrialeće.hr možete pronaći dioptrijske kontaktne leće u boji i one bez dioptrije. Pogledajte cijelu ponudu kontaktnih leća u boji.

Adrialeće.hr - kontaktne leće

Cijena kontaktnih leća na Adrialeće.hr

Cijena jednodnevnih kontaktnih leća kreće se, ovisno o vrsti leća, brandu i pakiranju, od 38 kuna (TopVue Daily, 10 kom leća) sve do 250 kuna (MyDay daily disposable toric, 30 kom leća).

Cijena dvotjednih kontaktnih leća kreće se, ovisno o vrsti leća, brandu i pakiranju, od 25 kuna (TopVue Premium, 1 kom leća) do 435 kuna (AcuVue Oasys, 24 kom leća).

Cijena mjesečnih kontaktnih leća kreće se, ovisno o vrsti leća, brandu i pakiranju, od 25 kuna (TopVue Plus, 1 kom leća) pa sve do 600 kn (Proclear Multifocal XR, 6 kom leća).

Cijena kontaktnih leća za astigmatizam varira, ovisno o vrsti leća, brandu i pakiranju, od 52 kune (TopVue Air for Astigmatism, 1 kom leća) pa sve do 525 kuna (Biotrue ONEday for Astigmatism, 90 kom leća).

Cijena multifokalnih (progresivnih) leća kreće se, ovisno o vrsti leća, brandu i pakiranju, od 55 kuna (TopVue Air Multifocal, 1 kom leća) sve do 600 kuna(Proclear Multifocal XR, 6 kom leća).

Cijena kontaktnih leća u boji kreće se, ovisno o vrsti leća, brandu i pakiranju, od 65 kuna (ColourVUE Crazy Lens – Reignfire, jednodnevne, 2 kom leća) pa do 109 kuna (ColourVUE One Day TruBlends Rainbow 2 – nedioptrijske, 10 kom leća).

Otopine za oči i kapi za oči – ponuda na Adrialeće.hr

Ukoliko koristite kontaktne leće, onda znate da otopine za kontaktne leće igraju veliku ulogu. Najpopularnija otopina za kontaktne leće na Adrialeće.hr je otopina Gelone.

Pogledajte cijelu ponudu otopina za kontaktne leće i kapi za oči. Ovdje također možete pronaći i kutije za leće i pribor za leće.

Skidanje dioptrije metodom koju odobravaju NASA i NATO za svoje pilote!

Dioptrijske (korekcijske) naočale – ponuda na Adrialeće.hr

Na Adrialeće.hr možete pronaći više od 1.000 okvira za naočale najpoznatijih brendova kao što su: Dolce&Gabbana, Gucci, Hugo Boss, Christan Dior, Max Mara, Ray-Ban, Vogue i mnogi ostali.

Složit ćemo se da su ovi okviri često skuplji od dioptrijskih stakala. Međutim, ono što Adrialeće.hr razlikuje od nekih drugih optika je ponuda dioptrijskih naočala Crullé.

Najveća prednost ovih okvira je njihova cijena, koja je čak do 5 puta povoljnija nego na drugim mjestima. Crullé okvire za naočale možete pronaći već za 75 kuna pa na više.

Ukoliko vas brine kupnja okvira bez da ste vidjeli kako vam stoje – ne brinite. Ekipa iz Adrialeće.hr mislila je na sve, pa su tako razvili i Virtualno ogledalo.

Sve što vam je potrebno je kamera na vašem telefonu ili na računalu. Odaberete željene okvire, kliknete ‘virtualno ogledalo’ i možete vidjeti kako vam stoje okviri.

adrialece.hr - crulle

Nakon što ste izabrali okvire, možete odabrati vrstu leća za naočale, upisati svoju dioptriju i razmak zjenica.

Sve leće za naočale imaju 100% UV zaštitu, povećanu otpornost na ogrebotine i premaz koji je otporan na refleksiju i zadržavanje vode.

adrialece.hr - leće za naočale crulle

Sunčane naočale – ponuda na Adrialeće.hr

Složit ćemo se da su sunčane naočale neizostavan modni dodatak, ali isto tako već i vrapci na grani znaju da sunčane naočale štite vaše oči od štetnih sunčevih zraka.

Na Adrialeće.hr možete pronaći više od 600 modela polariziranih sunčanih naočala i više od 2.000 standardnih i zrcalnih sunčanih naočala. Tu možete pronaći sunčane naočale najpoznatijih svjetskih proizvođača poput Fendi, Ray-Ban, Dolce&Gabbana, Guess, Dior itd.

Međutim, ukoliko ste skloniji nešto manjem izdatku za sunčane naočale koje će vam ipak pružiti zaštitu, svidjet će vam se Crullé sunčane naočale. Možete pronaći Crullé sunčane naočale već od 189 kuna, a da ne kupujete napamet, opet se možete poslužiti virtualnim ogledalom.

Adrialeće.hr - Crulle sunčane naočale

Kako prepoznati lažne Ray-Ban sunčane naočale?

Ocjena članka:

4.00 / 5 1
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci