Ljeto bez dioptrije nikad bliže – skinite dioptriju uz popuste i osvojite put u Istanbul za dvoje!

Dioptrija.hr
Ljeto bez dioptrije nikad bliže – skinite dioptriju uz popuste i osvojite put u Istanbul za dvoje!

Zahvat laserskog skidanja dioptrije najbolje je rješenje za sve one koji se bore s mutnim vidom prouzrokovanog dioptrijom.  Ovim zahvatom rješavate se kratkovidnosti, dalekovidnosti i astigmatizma zauvijek.

ljeto bez dioptrije

Kako bi svojim pacijentima ovo ljeto učinili ljetom za pamćenje, poliklinika Optical Express produžila je svoju ljetnu akciju do 31.08. u kojoj možete iskoristiti:

Optical Express
  • 50% popusta na pregled za lasersko skidanje dioptrije,
  • do 30% popusta na SVE metode skidanja dioptrije,
  • osvojiti put u Istanbul za dvoje.

Napravite prvi korak – prijavite se na pregled i saznajte jeste li kandidat!

Iskoristite veliki ljetni popust i obavite detaljan pregled za lasersko skidanje dioptrije u pola cijene! Pregled je prvi korak prema vašem savršenom vidu, a s doktorima iz Optical Express poliklinike u sigurnim ste rukama. Pregled traje u prosjeku 90 minuta i sastoji se od 12 pojedinačnih pregleda nakon kojih slijede konzultacije. Za vrijeme i nakon pregleda možete pitati oftalmologa sve što vas zanima vezano za lasersko skidanje dioptrije.

Optical Express poliklinika je broj 1 u Europi za lasersko skidanje dioptrije, a osim u Zagrebu ima svoje poliklinike u Londonu, Berlinu, Dublinu i još 50 gradova u Velikoj Britaniji i Njemačkoj.

Naručite se na pregled i do 31.08. iskoristite posebne pogodnosti. Za sva dodatna pitanja nazovite osoblje poliklinike Optical Express na broj: 01/5625 450.

Pročitajte sljedeće:

Bez naočala i nakon četrdesete – Monovision metoda

Ocjena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci