Što je iDesign metoda korekcije vida?

iDesign je revolucionarni wavefront dijagnostički uređaj koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti svakog oka, što omogućuje kirurgu da dodatno prilagodi zahvat posebnostima oka pacijenata. iLasik i PRK zahvati mogu biti dodatno poboljšani upotrebnom iDesigna.

velika minus dioptrija

iDesign mjeri dioptriju na 1.200 točaka na rožnici, što je pet puta više nego dosadašnja wavefront tehnologija. Da pojasnim – za određivanje naočala i kontaktnih leća određuje se približna srednja vrijednost dioptrije svih točaka na rožnici. Upotrebom wavefront tehnologije mjeri se dioptrija na nekoliko stotina točaka, dok iDesign tehnologija vrši mjerenja na 5 puta više točaka od klasične wavefront tehnologije.

Podaci izuzetno preciznog 3D reljefa vašeg vida koji detaljno obrađuje i najsitniju karakteristiku prenose se u laser, a kirurgu omogućavaju da napravi plan zahvata potpuno prilagođen svakom oku posebno.

Korištenjem ove tehnologije možemo ne samo korigirati vid preciznije od naočala ili leća ili standardnih metoda laserske korekcije vida, već je moguće korigirati puno kompleksnije i više dioptrije nego ikada prije. Čak i kod onih pacijenata koji do sada nisu bili kandidati za zahvat.

iDesign metode laserske korekcije vida:

  • LASIK iDesign
  • PRK iDesign
  • IntraLase LASIK iDesign

dr. Dean Šarić, Optical Express

Pročitajte sljedeće:
Koja je razlika između PRK i LASIK metode?
Koje su prednosti IntraLase tehnologije?
Kako nam pomažu kontaktne leće?
Ukloniti astigmatizam laserskom korekcijom – je li moguće?
Koja je dobna granica za lasersku korekciju vida?
Očuvajte svoje oči – donosimo 10 jednostavnih savjeta kako sačuvati vid

70% popusta na pregled

Prijavite se na pregled za lasersku korekciju vida u poliklinici Optical Express u Zagrebu. Cijena pregleda je 190 kn ako se prijavite (inače je 750 kn).

Možda će vas zanimati

Novi članci