Vlado Šola, najomiljeniji hrvatski rukometni vratar, požalio se da su mu ruke prekratke!

Dioptrija.hr
Vlado Šola, najomiljeniji hrvatski rukometni vratar, požalio se da su mu ruke prekratke!

Vlado Šola više ne igra za hrvatsku rukometnu reprezentaciju, ali i dalje je jedan od omiljenih hrvatskih sportaša. Dokazuje to i pomutnja koju je je nedavno izazvao u Strojarskoj ulici. Naime, mnogi su prolaznici i posjetioci obližnjih kafića vidjeli Šolu kako ulazi i izlazi iz očne poliklinike Optical Express. 

Što radi Vlado Šola u očnoj poliklinici Optical Express?

Nemojte se odmah zabrinuti za Vladu, naime, u Optical Expressu snimana je reklama, a glavni protagonist te reklame upravo je naš proslavljeni Vlado Šola.  Reklama se snimala u samoj poliklinici, ali i oko nje.

Optical Express pomogao je Vladi da se riješi dioptrije, obzirom da mu je počela predstavljati problem u svakodnevnom životu. Šola voli reći da su mu u jednom trenutku ruke postale prekratke. Zahvat je izvrsno prošao te kao što i sam kaže, prije se pozdravljao s ljudima s ‘Čujemo se!’ dok je to sada – ‘Vidimo se!” .

Optical Express

Vlado Šola je, kao i uvijek na takvim snimanjima, bio dobro raspoložen i strpljiv te je zabavljao sve prisutne. Pogledajte kako je izgledalo samo snimanje s Vladom.

 

Vlado Šola – Snimanje reklame za Optical Express

Inače, Vlado je legendarni rukometni golman, bivši rukometni reprezentativac i osvajač olimpijskog zlata. S hrvatskom rukometnom reprezentacijom osvojio je brojna odličja, s najvećih prvenstava. Osim po svojoj duhovitosti, Vlado je bio prepoznatljiv i po svojoj kosi, koja je uvijek bila obojana u neku jarku boju. Od profesionalnog rukometa oprostio se 2008. godine.

Luka Nižetić nakon skidanja dioptrije svijet vidi kristalno čisto

Ocjena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci