Premium Bliss - nova linija za pomlađivanje na tržištu!

Dioptrija.hr
Premium Bliss - nova linija za pomlađivanje na tržištu!

Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam novu liniju na tržištu – Premium Bliss, koja nudi stručnjacima visoko kvalitetnu liniju proizvoda za estetiku i kurativnu medicinu.

Premium Bliss

Što je tretman mezonitima?

Tretman mezonitima je inovativna metoda kojom se u kožu postavlja resorptivna MEZONIT specijalnog sastava (PDO). PDO stimulira proizvodnju kolagena i elastina aktivacijom fibroblasta. PDO aktivira lokalnu mikrocirkulaciju (angiogenezu).

Optical Express

Učinci tretmana pomoću mezonita:

• brzi i vidljivi rezultati
• učinak pomlađivanja
• učinak učvršćivanja
• učinak podizanja
• učinak povećanja
• poboljšava kvalitetu kože

Premium Bliss PDO mezoniti u potpunosti zadovoljavaju potrebe Vaših klijenata za lijepom, čvrstom, zategnutom i zdravom kožom.

Tretman mezonitima je jednostavna, sigurna, neoperativna metoda pomlađivanja i podizanja kože lica i tijela.

Kome se preporuča tretman mezonitima? Osobama koje žele zadržati prirodan izgled, a ne žele se podvrgnuti operativnim zahvatima.

Niti od PDO (polydioxanone) vlakna postavljene unutar specijalnih injekcionih igala, vrlo fleksibilnih, pomoću kojih se neinvazivnom metodom tretiraju različite regije lica i tijela.

Bazični tip PDO niti u širokoj upotrebi za pomlađivanje generiranjem kolagena i lokalno oblikovanje lica i tijela. Omogućite svojim klijentima zdravu i blistavu kožu, pomlađivanje ili zahvat podizanja (nekirurškog facelifting-a).

Mezoniti se mogu postavljati u kožu različitim tehnikama kojima se postižu željeni efekti i zadovoljavaju estetske želje klijenata.

Premium Bliss linija

nudi veliki broj različitih veličina MONO, SCREW i COG/COMBI niti. Svaki
model niti pogodan je za različit tip zahvata.

Kombinacijom mezoniti i PRP tretmana postiže se još veće poboljšanje te osim estetskog poboljšanja hrani kožu pacijenta i omogućava pomlađivanje bez invazivnih tehnika i drastične promjene oblika lica.

Premium Bliss PRP kit (PLATELET RICH PLASMA) je inovativni set koji minimalizira rizik od kontaminacije. Omogućava jednostavnu izolaciju visoko vrijedne plazme koja se koristi za tretmane u širokom području medicine.

Premium Bliss PRP kit je jednostavan za upotrebu. Omogućava dobivanje 5 ml plazme i 1 ml čistog PRP-a. Plazme bogate trombocitima.

Upotreba i primjena PRP je velika te se koristi u: oftalmologiji, dermatologiji, plastičnoj kirurgiji, ortopediji, stomatologiji itd.

Ocjena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci