Dovoljan je samo kontakt očima da se netko zaljubi u vas!

Dioptrija.hr
Dovoljan je samo kontakt očima da se netko zaljubi u vas!

Studija provedena još davne 1989. godine uvjerava nas da je dovoljan samo kontakt očima da se netko zaljubi u nas (Kellerman, Lewis, and Laird). Zašto nam to netko češće ne ponavlja, nemamo pojma. 

oči

U ovoj studiji, dvoje ljudi, dva potpuna stranca, suprotnog spola trebali su gledati jedno drugom u oči dvije minute. U nekim je slučajevim ovaj kontakt očima bio dovoljan da se pojave strastveni osjećaji.

Optical Express

Nije daleko od istine ona da se u našim očima ogleda naša duša, ako je za zaljubljivanje ponekad dovoljan samo pogled u oči.

Kontakt očima moćan je stimulator – gledajte im u oči

Kontakt očima moćan je stimulator ljubavi i privrženosti. Kada gledate nekome u oči, njihovo tijelo proizvodi feniletilamin. Feniletilamin je tvar koja može osobu natjerati da se zaljubi.

Dakle, ukoliko želite da se netko zaljubi u vas, jedna od prvih stvari koje morate napraviti je – uspostaviti kontakt očima. Evo vam i dobronamjerni savjet  – nemojte biti čudni pri tome.

Ukoliko vam objekt vaših želja ne uzvrati pogled, nemojte biti razočarani. Znanstvenici kažu da razlog tome može biti i činjenica da su naprosto preplavljeni osjećajima koje vi u njima izazivate.

U nekim slučajevima možete gledati ljudima u oči bez problema, međutim kada vam se netko zaista sviđa – to postaje problem. Sramežljivost često stoji na putu čeznutljivom i intenzivnom gledanju u nečije oči.

Britanski znanstvenik je otkrio da ljudi, kada razgovaraju, gledaju jedno u drugo samo u 30-60% slučajeva.

Dakle, sada trebate odlučiti koji će biti vaš sljedeći potez. Ukoliko želite da feniletilamin poteče venama vaše simpatije – gledajte ju češće u oči.

Međutim, zapamtite, nemojte odjednom početi zuriti – uvodite duge, seksi poglede polako. Ni pokoji opušteni i usputni dodir po ruci ili ramenu dok razgovarate, neće biti naodmet. Nije rijetko da nas od nečijeg dodira “prođe struja”.

Pogled u oči otkrit će i je li netko gay.

Ocjena članka:

4.20 / 5 10
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci