Laserska korekcija vida u Optical Expressu najmodernijom tehnologijom

Dioptrija.hr
Laserska korekcija vida u Optical Expressu najmodernijom tehnologijom

Grupa Optical Express svakako je europski lider kada je laserska korekcija vida u pitanju, u tehnologiju u svakoj klinici uloženo je više od milijun funti, a njihovi kirurzi obavili su više od 2.500.000 zahvata. Korekcija vida u Optical Expressu moguća je na vodećoj tehnologiji, na kojoj lasersku korekciju vida odobravaju NATO i NASA za svoje astronaute i pilote.

korekcija vida u Optical Expressu

Kao vodeći u novim tehnologijama, Optical Express je sada otišao i korak dalje te predstavio novu tehnologiju – iDesign, jedinstvenu u ovom dijelu Europe.

Optical Express

Korekcija vida u Optical Expressu – iDesign tehnologija

Korištenjem iDesign tehnologije možemo ne samo korigirati vid preciznije od naočala ili leća ili standardnih metoda laserske korecije vida, već je moguće korigirati puno kompleksnije i više dioptrije nego ikada prije. Čak i kod onih pacijentata koji do sada nisu bili kandidati za zahvat.

Laserska korekcija vida iLASIK i PRK metodama mogu biti dodatno poboljšana upotrebom iDesigna, revolucionarnog wavefront dijagnostičkog uređaja koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti oka, što omogućuje kirurgu da dodatno prilagodi zahvat posebnostima nečijeg oka.

iDesign detaljno obrađuje i najsitniju karakteristiku, što omogućava kirurgu da napravi plan zahvata koji je u potpunosti prilagođen i specifičan svakom oku. Ti se podaci zatim prenose u laser kako bi se ispravile nepravilnosti i time korigirao vid.

60% svjetske populacije slabije vidi. Stotine milijuna ljudi već su se odlučili isprobati lasersku korekciju vida. U posljednjih desetak godina razvijena je tehnologija koja čovjeku može omogućiti više. Posebnu pozornost odabiru prave tehnologije prilikom laserskih operacija posvetili su stručnjaci u NASA-i i NATO-u. Proveden je cijeli niz istraživanja nakon kojih je prihvaćena najbolja opcija.

Riječ je o iLASIK platformi koja se sastoji od tri ključne komponente – iDesign dijagnostičkog uređaja, IntraLase iFS femtosekundnog lasera te VISX Star s4 IR excimer lasera.

Saznajte više:

PRK iDesign
LASIK iDesign
IntraLase iDesign

Svoj termin pregleda možete dogovoriti pozivom na broj 01 5625 450.

Ocjena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci