iDesign - vodeća tehnologija za lasersku korekciju vida u Optical Expressu

Dioptrija.hr
iDesign - vodeća tehnologija za lasersku korekciju vida u Optical Expressu

Još 2009. godine uvođenjem IntraLase i Advanced Custom Vue tehnologije na hrvatsko tržiste, Optical Express postavio je visoke standarde u laserskoj korekciji vida. Sada je, s iDesign tehnologijom – jedinstvenom na ovim područjima, Optical Express otišao i korak dalje.

Boja očiju

iDesign tehnologija

iLASIK i PRK zahvati mogu biti dodatno poboljšani upotrebom iDesigna, revolucionarnog wavefront dijagnostičkog uređaja koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti oka, što omogućuje kirurgu da dodatno prilagodi zahvat posebnostima nečijeg oka.

Optical Express

iDesign mjeri dioptriju na 1.200 točaka na rožnici, što je pet puta više nego dosadašnja wavefront tehnologija. Za određivanje naočala i kontaktnih leća određuje se približna srednja vrijednost dioptrije svih točaka na rožnici.

Upotrebom wavefront tehnologije mjeri se dioptrija na nekoliko stotina točaka, dok iDesign tehnologija vrši mjerenja na 5 puta više točaka od klasične wavefront tehnologije.

Ta 3-D slika je izuzetno precizan 3D reljef vida, koji detaljno obrađuje i najsitniju karakteristiku, što omogućava kirurgu da napravi plan zahvata koji je u potpunosti prilagođen i specifičan svakom oku. Ti se podaci zatim prenose u laser kako bi se ispravile nepravilnosti i time korigirao vid.

Korištenjem ove tehnologije može se ne samo korigirati vid preciznije, od naočala ili leća ili standardnih metoda laserske korecije vida, već je moguće korigirati puno kompleksnije i više dioptrije nego ikada prije. Čak i kod onih pacijentata koji do sada nisu bili kandidati za zahvat.

U Optical Express očnoj poliklinici možete iskoristiti popust do kraja mjeseca na preglede za lasersko skidanje dioptrije i na sve metode laserske korekcije vida. Za sva dodatna pitanja slobodno nazovite njihove stručnjake: 01/ 5625 450.

Pročitajte sljedeće:

Što je iDesign metoda korekcije vida?

Ocjena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci