Skidanje dioptrije – zimske radosti bez naočala i leća!

Jeste li se ikada zapitali kako bi vaše zimovanje izgledalo bez dioptrije?
Ukoliko se već pakirate za odlazak na skijanje ili svaki vikend bježite negdje s djecom na sanjkanje, sreću vam sigurno malo kvari neprestana briga o lećama, naočalama, dioptrijskim naočalama, naočalama za blizinu, naočalama za daljinu. Na skijanju vam sigurno trebaju i sunčane naočale s dioptrijskim staklima. Kada ste kupovali naočale za skijanje, jeste se sjetili da dioptrijske moraju ići ispod njih? Nemojmo ni spominjati magljenje naočala kada uđete na toplo.

Rješenje za vas ima poliklinika za lasersku korekciju vida Optical Express – zimski popust na sve metode skidanja dioptrije, do 31.1.2018.

Skidanje dioptrije traje kojih petnaestak minuta te zbog toga ne morate mijenjati svoje planove – možete bez problema ići na putovanje, a bez dioptrije – bit ćete i bez opterećenja.

Poliklinika Optical Express posjeduje najprecizniju tehnologiju za lasersku korekciju vida u regiji – iDesign revolucionarnog wavefront dijagnostičkog uređaja koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti vašeg oka, što dodatno omogućuje kirurgu da prilagodi zahvat posebnostima upravo vašeg oka.

Korištenjem ove tehnologije može se ne samo korigirati vid preciznije od naočala ili leća ili standardnih metoda laserske korecije vida, već je moguće korigirati puno kompleksnije i više dioptrije nego ikada prije. Čak i kod onih pacijenata koji do sada nisu bili kandidati za zahvat.

Popust traje do 31.1.2018., a u tom periodu možete iskoristiti i 50% popusta na pregled – rezervirajte svoj termin na 01 5625 450.  Pogledajte sve cijene i mogućnosti plaćanja.

Kako se izvodi lasersko skidanje dioptrije?

Hoću li imati problema sa suhim okom nakon skidanja dioptrije?

Može li se dioptrija vratiti i postoji li garancija?

Je li laserska korekcija vida bolna?

 

70% popusta na pregled

Prijavite se na pregled za lasersku korekciju vida u poliklinici Optical Express u Zagrebu. Cijena pregleda je 190 kn ako se prijavite (inače je 750 kn).

Možda će vas zanimati

Novi članci