Popust na pregled - saznajte jeste li kandidat za lasersko skidanje dioptrije!

Dioptrija.hr
Popust na pregled - saznajte jeste li kandidat za lasersko skidanje dioptrije!

Bez obzira imate li problema s vidom na blizinu ili na daljinu, vaš problem moguće je trajno riješiti laserskim skidanjem dioptrije. Iskoristite i popust na pregled za lasersku korekciju vida i popust na pregled za otklanjanje mrene.

Kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam refrakcijske su greške oka. One mogu biti ispravljene naočalama, kontaktnim lećama ili trajno laserskim skidanjem dioptrije.

Optical Express

Kako znati jeste li kandidat za lasersko skidanje dioptrije?

Iako većina ljudi misli da je tako, visina dioptrije nije jedini parametar koji određuje jeste li kandidat za lasersko skidanje dioptrije. Tu su vrlo važni i neki drugi parametri kao visina očnog tlaka ili debljina rožnice.

Kako biste znali jeste li kandidat za laser, najbolje bi bilo obaviti pregled za lasersko skidanje dioptrije. Nakon detaljnih pretraga ćete diobiti sve potrebne informacije.

Popust na pregled

Očna poliklinika Optical Express želi vas potaknuti na taj prvi i najvažniji korak i poklanja popust na pregled:

pregled za lasersko skidanje dioptrije samo 375 kuna, umjesto 750 kuna

Nakon detaljnog pregleda slijede konzultacije sa stručnjacima iz poliklinike Optical Express. Oni će vam predložiti najbolje rješenje za vas i odgovoriti na sva vaša pitanja. Većina pacijenata jesu kandidati za laser i samo je pitanje koja metoda je najbolje rješenje za njihove oči.

Trajanje pregleda za lasersko skidanje dioptrije

Pregled za lasersko skidanje dioptrije vrlo je detaljan. Traje u prosjeku 90 minuta zajedno s konzultacijama. Nakon pregleda ne preporuča se vožnja automobila. Naime, na pregledu radi što preciznijeg mjerenja, posebnim kapima šire se zjenice zbog čega ćete 2-3 sata nakon pregleda imati mutan vid.

Zašto Optical Express?

Očna poliklinika Optical Express broj 1 je u Europi za lasersko skidanje dioptrije. Njihovi su kirurzi vodeći u svijetu s preko 2 milijuna obavljenih zahvata na razini cijele grupe. Poznati su po ulaganjima u najmoderniju tehnologiju na području laserskog skidanja dioptrije.

Iskoristite popust na pregled u Optical Expressu pozivom na broj telefona: 01/5625450 ili pošaljite e-mail na [email protected]

Saznajte jeste li kandidat za lasersko skidanje dioptrije, njihovi stručnjaci vrlo rado će odgovoriti na sva vaša pitanja.

Pročitajte sljedeće:

Predstavljamo najdoktora oftalmologa: dr. Dean Šarić omiljen je među pacijentima

Ocjena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci