Anita Dujić Broadfoot: Do besprijekornog vida u poliklinici Optical Express

Dioptrija.hr
Anita Dujić Broadfoot: Do besprijekornog vida u poliklinici Optical Express

„Pitaju me zašto sam odabrala Optical Express? Zato jer su jedni od najboljih u Europi. Sada vidim savršeno!“ – Anita Dujić Broadfoot

Optical Express

Ljudsko oko, jedno je od najfascinantnijih organa jer njime upijamo većinu informacija iz vanjskog svijeta. Danas su, radi ubrzanog i tehnološki naprednog života, oči često umorne jer ih gledajući u razne ekrane, poprilično umaramo.

Optical Express

Lasersko skidanje dioptrije

Raste broj kratkovidnih osoba, a probleme vida rješavamo naočalama, lećama i laserskom korekcijom vida. Lasersko skidanje dioptrije, zahvat je koji doslovce – mijenja život, a o tome najbolje svjedoče pojedinci kojima je upravo taj zahvat donio pozitivnu promjenu. Vidjeti „bistro“ bez naočala, svakome tko je ovisan o istima, doslovno mijenja pogled na svijet.

Vidjeti detalje, bili oni u prostoru, prirodi, na ljudskom licu, vidjeti daleko, blizu, pročitati natpis, uživati u vožnji automobilom, a sve navedeno bez da moramo staviti dioptrijske naočale, stvara neopisivo olakšanje. Svijet je predivno mjesto kada ga vidimo čisto i kada je vid adekvatno i stručno zbrinut.

Manekenka i poduzetnica Anita Dujić Broadfoot, odlučila je svoje povjerenje dati upravo stručnjacima iz Poliklinike Optical Express.

„Pitaju me zašto sam se odlučila baš za Optical Express? Zato jer su jedni od najboljih u Europi na tom polju, zato jer imaju dugogodišnje iskustvo i vrhunske stručnjake, a samim time i uspješne rezultate. To su razlozi radi kojih sam se prepustila u ruke doktora Grgića.

Izabrao je najbolju moguću metodu za moj slučaj i već sada, rezultati su izvrsni, vidim savršeno! Naime, imala sam dioptriju -3.5 na desnom oku, zaista mi je uzrokovala poteškoće u svakodnevnom životu.“ – uz širok osmijeh, priznaje Anita.

Dr.med. Dražen Grgić, iskusan je oftalmolog koji se već godinama bavi laserskim liječenjem u oftalmologiji i liječenjem bolesti mrežnice i vidnog živca. Aniti je preporučio iDesign PRK metodu.

PRK se, kao i LASIK metoda, može dodatno poboljšati upotrebom  iDesign tehnologije. Riječ je o dijagnostičkom aparatu koji je u stanju prepoznati i najsitnije nepravilnosti na oku te zahvat u potpunosti prilagoditi svakom pacijentu.

Optical Express

Manekenka i poduzetnica Anita Dujić Broadfoot i ravnateljica očne poliklinike Optical Express Ana Kričković

Kako je iDesign tehnologija revolucionalizirala skidanje dioptrije i koje su njezine najveće prednosti?

Laserska korekcija vida već je dugo vremena jedan od najsigurnijih zahvata, a iDesign tehnologija je uspjela napraviti cijeli proces puno preciznijim te omogućila savršen vid i pacijentima koji do sad nisu bili kandidati za zahvat.

Trenutno je Optical Express jedina klinika u regiji koja se koristi ovom tehnologijom. iDesign je Wavefront dijagnostički uređaj koji može detektirati i najsitnije nepravilnosti oka. Zbog iDesign tehnologije, kirurzi mogu maksimalno prilagoditi zahvat laserske korekcije vida svakoj osobi.

Ono što je posebno interesantno je činjenica da, osim što puno preciznije korigira vid, iDesign u kombinaciji s IntraLase tehnologijom omogućava korekciju vida i pacijentima koji do sad nisu bili kandidati za zahvat.

Iako možda nekima skidanje dioptrije zvuči vrlo kompleksno, laserska korekcija vida traje svega 15-ak minuta, odnosno 5-10 minuta po oku. Zahvat se uvijek radi odmah na oba oka.

Ukoliko imate nedoumice ili postoji određen strah od skidanja dioptrije, na službenoj web stranici Poliklinike Optical Express, potražite svoje odgovore i naručite se na pregled i konzultacije jer je moguće imati savršen vid i zauvijek ostaviti dioptrijske naočale u ladici.

 

Ocjena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci