Ljeto nam je stiglo, a s njime i dodatni popusti na skidanje dioptrije u Optical Expressu

Dioptrija.hr
Ljeto nam je stiglo, a s njime i dodatni popusti na skidanje dioptrije u Optical Expressu

Ljeto je stiglo, a s njim i savršena prilika da poboljšate svoj vid uz posebne ljetne popuste na skidanje dioptrije u Optical Expressu. Ako ste ikada razmišljali o oslobađanju od naočala i kontaktnih leća, sada je pravo vrijeme za akciju. 

Prednosti laserske korekcije vida

Laserska korekcija vida omogućava uklanjanje dioptrije brzo i sigurno, pružajući vam dugotrajne rezultate. Bez obzira na to imate li kratkovidnost, dalekovidnost ili astigmatizam, postupak je prilagođen vašim potrebama. Rezultati su trenutačni, a oporavak brz, što znači da možete uživati u svim ljetnim aktivnostima bez ograničenja.

Metode laserskog skidanja dioptrije

Na pregledu ćemo utvrditi koji je zahvat najbolji za Vas. Upotrebom iDesign tehnologije koju Optical Express jedini koristi na ovim prostorima, možete dodatno poboljšati rezultat operacije.

LASIK je najpopularnija metoda laserske korekcije vida. Postupak se sastoji od dva koraka: prvo se stvara tanki, površinski preklop na rožnici, a zatim se laserom preoblikuje rožnica ispod preklopa kako bi se ispravila dioptrija. Prednosti LASIK-a uključuju minimalnu bol tijekom postupka, brzi oporavak i trenutačne rezultate. Većina pacijenata može se vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima unutar jednog do dva dana.

PRK je još jedna učinkovita metoda laserske korekcije vida, idealna za pacijente s tanjom rožnicom ili specifičnim očnim uvjetima koji ih čine nepogodnim kandidatima za LASIK. Tijekom PRK postupka, vanjski sloj rožnice se uklanja, a zatim se ekscimer laserom preoblikuje rožnica. Iako oporavak nakon PRK-a može trajati dulje nego kod LASIK-a, ova metoda pruža jednako dobre rezultate i dugoročnu stabilnost vida.

Posebne ponude i popusti

Optical Express tijekom ljetnih mjeseci nudi značajne popuste na sve vrste laserske korekcije vida. Osim toga, nude se i fleksibilne opcije plaćanja, do čak 24 rate, koje vam omogućuju da trošak postupka rasporedite na više rata bez kamata. Uštedite na cijeni tretmana i iskoristite posebne ljetne pogodnosti koje uključuju:

  • Dodatni popust na ukupnu cijenu zahvata.
  • Besplatne kontrolne preglede u prvoj godini nakon zahvata.
  • Besplatnu dokorekciju unutar 6 godina od zahvata, u slučaju potrebe. 

Cijene laserske korekcije vida ovise o metodi skidanja dioptrije. Koja metoda je najbolja za pacijenta preporučuju stručnjaci nakon detaljnog pregleda i nakon što ustanove stanje i zdravlje oka pacijenta.

Kako zakazati pregled?

Zakazivanje pregleda nikada nije bilo jednostavnije. Posjetite web stranicu Optical Expressa, ispunite online obrazac ili nazovite 01 5625 450. 

Ocjena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci