Princ William otkrio da mu loš vid smanjuje strah od javnog nastupa!

Dioptrija.hr
Princ William otkrio da mu loš vid smanjuje strah od javnog nastupa!

Princ William, vojvoda Cambridgea, rekao je da mu loš vid pomaže prilikom javnih nastupa. Navodi da mu je znatno lakše kad ne vidi lica ljudi u publici.

Princ William

“Moj vid je počeo pomalo slabiti kako sam stario. Nisam nosio leće dok sam radio, tako da prilikom javnih nastupa, nisam mogao vidjeti ničije lice”, rekao je princ William u svom dokumentarcu o mentalnom zdravlju u nogometu.

Optical Express

Vojvoda Cambridgea prošle je godine bio vrlo aktivan u podizanju svijesti o mentalnom zdravlju. Dokumentarac Nogomet, princ William i naše mentalno zdravlje je dio te inicijative.

Svoju tehniku rješavanja treme prilikom javnog nastupa je podijelio s gledateljima nakon što mu se mladi nogometaš požalio kako trema utječe na njegov performans.

“Zaista pomaže zato što je publika samo hrpa zamućenih lica i ne vidim da itko gleda u mene. Vidim dovoljno dobro da čitam novine i slično – no nedovoljno da vidim cijelu prostoriju. To mi je zaista pomoglo s anksioznošću”, nastavio je princ William.

Ako i sami imate problem s tremom prilikom javnih nastupa, a imate i dioptriju, probajte poslušati savjet princa Williama. No ako imate savršen vid, morat ćete naći drugu metodu rješavanja straha.

Ocjena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci