Što napraviti ako razmišljam o laserskom skidanju dioptrije?

Dioptrija.hr
Što napraviti ako razmišljam o laserskom skidanju dioptrije?

Loš vid uzrokovan dioptrijom moguće je riješiti na 3 načina: dioptrijskim naočalama, kontaktnim lećama ili laserskim skidanjem dioptrije (laserskom korekcijom vida). Iako su naočale i leće najčešći način ispravljanja dioptrije, lasersko skidanje dioptrije postaje sve popularniji zahvat kako u svijetu tako i u Hrvatskoj.

Ako razmišljate o laserskom skidanju dioptrije, evo što je potrebno poduzeti kako bi bili sigurni je li takav način rješavanja dioptrije upravo za vas!

Optical Express

Prijavite se na pregled za lasersko skidanje dioptrije

Iako ste sigurno istražili sve internet izvore i iskustva ostalih pacijenata, dok ne obavite pregled kod stručnjaka ne možete znati jeste li pravi kandidat za laser. Pregled je vrlo detaljan nakon kojeg ćete saznati jeste li kandidat za lasersko skidanje dioptrije ili ne. Zanimljiva je činjenica da čak 85% pacijenata je kandidat za zahvat. U slučaju da ste kandidat za zahvat, kirurg će vam preporučiti koje metode bi bile najbolje rješenje za vas.

Iskoristite do 29.2. 50% popusta na pregled za lasersko skidanje dioptrije u poliklinici Optical Express.

Dobro je znati: postoji više metoda laserskog skidanja dioptrije

Ne postoji samo jedna metoda laserskog skidanja dioptrije dapače postoji više metoda koje se mogu kombinirati s više tehnologija. Ako razmišljate o laseru, imajte na umu da nisu sve metode iste. Obzirom na metodu kojom ćete skidati dioptriju ovisi cijena zahvata kao i duljina oporavka nakon zahvata.

Razmislite o životu nakon zahvata

Većina pacijenata nakon zahvata ostvari savršen vid, a to znači da više nemate ograničenja u radnjama poput: plivanja, čitanja, trčanja, ležanja i slično. Sloboda koju pruža ovaj zahvat niti jedan pacijent ne može zamisliti. Vaš život, pogotovo ako vam dioptrija stvara većih poteškoća, postat će jednostavniji i ljepši nakon zahvata laserskog skidanja dioptrije.

Jeste li znali?

Prema istraživanju poliklinike Optical Express iz siječnja 2017. godine:

  •  85,2% pacijenata bili su kandidati za lasersko skidanje dioptrije,
  • 99,2% pacijenata ostvarilo je savršenu 20/20 oštrinu vida.

Iskoristite popust na  pregled i na sve metode laserske korekcije vida u očnoj poliklinici Optical Express i osvojite putovanje u Pariz za dvoje.

Pročitajte sljedeće:

10 stvari koje vam neće nedostajati nakon laserskog skidanja dioptrije

Ocjena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci