Laserska korekcija vida - riješite dalekovidnost, kratkovidnost i astigmatizam!

Dioptrija.hr
Laserska korekcija vida - riješite dalekovidnost, kratkovidnost i astigmatizam!

Laserska korekcija vida se smatra najsigurnijim medicinskim zahvatom danas. Poliklinika Optical Express pruža inovativno rješenje koje će vam omogućiti da se otisnete prema svijetu kristalno jasnog vida. Riješite se dioptrije uz najnapredniju lasersku tehnologiju koju koriste i piloti i astronauti NASA-e. Osim klasične kratkovidnosti i dalekovidnosti, moguće je ukloniti i greške višeg reda poput odbljesaka, razlivenih slika, smetnji u vožnji.

Optical express

Laserska korekcija vida

LASIK i PRK tehnike predstavljaju najpoznatije i izuzetno popularne metode korekcije dioptrije. S obzirom na to da LASIK nije uvijek opcija za svakog kandidata, PRK se koristi kao alternativna metoda za lasersku korekciju vida.

Oporavak nakon LASIK procedure je brz, dok traje nešto duže nakon PRK metode. Sve navedene procedure mogu se dodatno unaprijediti iDesign tehnologijom, koja omogućava kirurgu da prilagodi zahvat specifično vašem oku. Dovoljan je samo jedan pregled prije skidanja dioptrije kako biste znali jeste li kandidat, a na temelju tog pregleda, liječnik će vam preporučiti najbolju metodu skidanja dioptrije za vas.

Precizan i personaliziran iDesign zahvat

iDesign je inovativni dijagnostički sustav koji daje preciznu 3D mapu vaše vida, koja će poboljšati zahvat. Aparat snima 1200 mikroskopskih nepravilnosti vašeg oka, a ta iDesign mapa je jedinstvena kao i otisak vašeg prsta. Na temelju ovih detaljnih informacija, specifično prilagođeni postupak korekcije vida razvija se upravo za vas.

Krajnji rezultat je iznimno precizan i individualno prilagođen proces koji osigurava izvrsne rezultate. Čak i oni koji su bili obaviješteni da nisu kandidati za zahvat, sada mogu razmotriti opciju laserske korekcije dioptrije. 

253233642 4238693196241747 7655252707571246370 n

Što očekivati nakon laserske korekcije vida?

Neposredno nakon LASIK i PRK postupaka, možete osjetiti blagu nelagodu dok započinje proces ozdravljenja. Stupanj nelagode je subjektivan i ovisi o svakom pojedinom pacijentu i metodi koja je primijenjena. Normalno je osjećati nelagodu te primijetiti da su vaše oči vlažne unutar prvih 24 sata nakon LASIK zahvata i čak do tjedan dana nakon PRK zahvata.

Također, moguća je blaga osjetljivost na svjetlo u prvim danima nakon LASIK zahvata te do tjedan dana nakon PRK zahvata. Vaše bjeloočnice mogu zadržati crvenilo tijekom razdoblja od jednog do dva tjedna nakon zahvata.

Nakon procedura, Optical Express će nastaviti pružati pažnju prema vama putem individualnog programa postoperativne skrbi koji traje 12 mjeseci.

Cijena laserske korekcije vida

Odluka o laserskoj korekciji vida uvijek je pod utjecajem financija. Svi kompletni paketi u Optical Express poliklinici obuhvaćaju sveobuhvatan pregled, samu operaciju, naknadne preglede i neophodne lijekove, pružajući vam osjećaj bezbrižnosti u vezi troškova. Dodatno, ovi paketi jamče i besplatnu korekciju vida, ako je potrebna, u roku od 6 godina od zahvata.

Za sve informacije i pitanja možete kontaktirati očnu polikliniku na [email protected] ili ih možete nazvati na broj telefona 01 5625 450.

Ocjena članka:

3.40 / 5 5
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci