Dioptrija? Ne hvala! Ljeto bez naočala uz lasersku korekciju vida iDesign tehnologijom!

Dioptrija.hr
Dioptrija? Ne hvala! Ljeto bez naočala uz lasersku korekciju vida iDesign tehnologijom!

Hladnoća je iza nas, naši dani su konačno osunčani, a mi već planiramo svoj savršeni ljetni bijeg. Plaže, priroda, planine - svatko ima svoje želje! Ali postoji jedna stvar koja može obojiti vaše ljeto u svim njegovim bojama - sloboda od dioptrije!

Dizajn oe

Zaboravite na zamagljene naočale i neugodne leće, jer u Optical Expressu ovoga ljeta donosimo vam nevjerojatne mogućnosti. Prvo, obavite pregled za lasersku korekciju vida i otkrijte sve što vam nudimo. Drugo, uštedite čak do 910 EUR na skidanju dioptrije, ovisno o odabranoj metodi. To je novac koji možete iskoristiti za istraživanje prekrasne Barcelone s voljenom osobom jer svi koji se operiraju do 18.8. sudjeluju u nagradnoj igri za putovanje za dvoje!

Ali to nije sve! U Optical Expressu koristimo iDesign tehnologiju, te platformu koju čak i NATO i NASA koriste za svoje pilote. To je tehnologija koja će osigurati vrhunske rezultate, a vaš vid će biti precizan kao na svemirskoj misiji. Dr. Dean Šarić, naš stručnjak za lasersku korekciju vida, će se brinuti o vama s najvećom pažnjom i stručnošću.

Zahvat laserske korekcije vida je potpuno bezbolan i traje samo desetak minuta. Sada možete zaboraviti na dioptriju i uživati u svim ljetnim aktivnostima bez ikakvih ograničenja. Zamislite sebe kako igrate odbojku na pijesku, jedrite ili se zabavljate s djecom u plićaku, a vaš vid je oštar i kristalno jasan. Sve to zahvaljujući Optical Expressu!

Laserska korekcija vida

Ove ljetne popuste ne želite propustiti! Posjetite nas i otkrijte sve cijene i mogućnosti plaćanja. Za dodatne informacije i rezervaciju termina, nazovite nas na broj 01 5625 450 ili nam pišite na [email protected].

Pustite da ljeto bude vaše najljepše poglavlje bez dioptrije. Zaronite u ljetne avanture i doživite sve njegove boje i ljepotu. Optical Express će vam otvoriti vrata novim mogućnostima, i to bez potrebe za naočalama!

Ocjena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci