Riješite se lošeg vida i osvojite putovanje u Barcelonu za dvoje!

Dioptrija.hr
Riješite se lošeg vida i osvojite putovanje u Barcelonu za dvoje!

Optical Express, vodeći centar za lasersko skidanje dioptrije, operaciju sive mrene i ugradnju očne leće, pruža izvanredne mogućnosti za poboljšanje vašeg vida.

Dizajn oe

S obzirom na to da naše oči primaju više od 80% svih informacija iz vanjske okoline, važno je poduzeti odgovarajuće korake kako bismo sačuvali naše najveće bogatstvo. S više od 30 godina iskustva, Optical Express koristi najnovije tehnologije i pruža personalizirano iskustvo za svakog pacijenta.

Zagrebačka klinika, jedina na ovim područjima, raspolaže vodećom iLASIK platformom za korekciju dioptrije, koju odobravaju čak i NASA i NATO za svoje astronaute i pilote.

iLASIK platforma sastoji se od iDesign dijagnostičkog uređaja, IntraLase iFS femtosekundnog lasera te VISX Star s4 IR excimer lasera. Ova vrhunska tehnologija omogućuje preciznu korekciju vida i uklanjanje kratkovidnosti, dalekovidnosti i astigmatizma.

S najmodernijom tehnologijom kojom raspolaže Optical Express, većina ljudi je kandidat za lasersku korekciju vida. Naočale i leće sada se možete riješiti lakše nego ikada prije, uz mogućnost plaćanja do 36 rata.

Luka Nižetić Optical Express

Laserska korekcija vida se najčešće izvodi metodom PRK ili LASIK, a u poliklinici Optical Express i oba zahvata su dodatno poboljšana iDesign dijagnostičkim uređajem koji otkriva i uklanja najmanje nepravilnosti oka, pružajući precizniji postupak i bolju kvalitetu vida.

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med., objasnio je funkcioniranje najmodernije tehnologije u laserskoj korekciji vida u Hrvatskoj.

iDesign tehnologija mjeri oči detaljnije nego ikada prije, a zahvaljujući ekstremno sigurnim i preciznim metodama poput iLASIK-a, oporavak traje samo nekoliko sati. Ova tehnologija razvijena je s ciljem omogućavanja brzog oporavka i sigurnog postupka, što je dovelo do odobrenja od strane NASA-e i NATO-a za njihove pilote.

Korekciju vida tehnologiju je razvio dr. Steven Schallhorn, bivši top gun pilot i medicinski direktor Optical Expressa. Dr. Schallhorn, koji je letio u američkoj lovačkoj avijaciji, bio je ključna osoba u uvođenju ove tehnologije u NATO i NASA. Njegovi radovi dokazali su sigurnost i učinkovitost ove metode čak i u ovakvim zahtjevnim zanimanjima.

U Optical Expressu vjerujemo da svi pacijenti zaslužuju vrhunsku njegu po pristupačnim cijenama.

Put u barcelonu skidanje dioptrijeCijeli paket za skidanje dioptrije PRK metodom, uključujući 3 postoperativne kontrole, postoperativnu terapiju i dokorekciju u slučaju potrebe do 6 godina iza zahvata, iznosi samo 500 eura po oku. Pogledajte popust na skidanje dioptrije i mogućnosti plaćanja.

Također, trenutno nudimo 50% popusta na pregled za lasersku korekciju vida.

Iskoristite priliku za poboljšanje vida i uživanje u svakodnevnim aktivnostima bez ograničenja i sudjelujte u nagradnoj igri - poklanjamo putovanje u Barcelonu za dvoje. Ovo je idealno vrijeme da progledate i otputujete!  Nazovite nas na 01 5625 450 ili na pišite na [email protected] i saznajte više o mogućnostima koje vam pruža Optical Express.

 

Ocjena članka:

3.00 / 5 2
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci