Zimski popust na skidanje dioptrije - zimske radosti bez naočala i leća!

Dioptrija.hr
Zimski popust na skidanje dioptrije - zimske radosti bez naočala i leća!

Jeste li se ikada zapitali kako bi vaše zimovanje izgledalo bez dioptrije? Iskoristite zimski popust na skidanje dioptrije i saznajte! 


Ukoliko se već pakirate za odlazak na skijanje ili svaki vikend bježite negdje s djecom na sanjkanje, sreću vam sigurno malo kvari neprestana briga o lećama, naočalama, dioptrijskim naočalama, naočalama za blizinu, naočalama za daljinu.

Na skijanju vam sigurno trebaju i sunčane naočale s dioptrijskim staklima. Kada ste kupovali naočale za skijanje, jeste se sjetili da dioptrijske moraju ići ispod njih? Nemojmo ni spominjati magljenje naočala kada uđete na toplo.

Optical Express

Sjetite se samo svih onih situacija kada su vam naočale ispale i pale u snijeg, još je gore kada se to dogodi s lećama. Ukoliko vam je dosta svih tih glupih situacija s dioptrijom, naočalama i lećama, Optical Express je prava klinika za vas.

Zimski popust na skidanje dioptrije

Rješenje za vas ima poliklinika za lasersku korekciju vida Optical Express – zimski popust na pregled i na sve metode skidanja dioptrije, do 31.1.2020.

Skidanje dioptrije traje kojih petnaestak minuta te zbog toga ne morate mijenjati svoje planove. Iskoristite zimski popust na skidanje dioptrije, jer nećete morati odgađati putovanje, a bez dioptrije – bit ćete bez opterećenja.

zimski popust na skidanje dioptrije

Poliklinika Optical Express posjeduje najprecizniju tehnologiju za lasersku korekciju vida u regiji – iDesign revolucionarnog wavefront dijagnostičkog uređaja koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti vašeg oka, što dodatno omogućuje kirurgu da prilagodi zahvat posebnostima upravo vašeg oka.

Korištenjem ove tehnologije može se ne samo korigirati vid preciznije od naočala ili leća ili standardnih metoda laserske korecije vida, već je moguće korigirati puno kompleksnije i više dioptrije nego ikada prije. Čak i kod onih pacijenata koji do sada nisu bili kandidati za zahvat.

Zimski popust na skidanje dioptrije traje do 31.1.2020., a u tom periodu možete i obaviti pregled za 375 umjesto 750 kuna – rezervirajte svoj termin na 01/5625 450.  Pogledajte sve cijene i mogućnosti plaćanja.

Kako se izvodi lasersko skidanje dioptrije?

Ocjena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci