Ljetni popusti u Optical Expressu - uštedite do 910 EUR na skidanju dioptrije!

Dioptrija.hr
Ljetni popusti u Optical Expressu - uštedite do 910 EUR na skidanju dioptrije!

Ljetni popusti u Optical Expressu – iskoristite VELIKI popust na lasersku korekciju vida i oslobodite se dioptrije zauvijek!

Ljetni popusti u Optical Expressu

Hladnoća je iza nas, naši dani napokon su osunčani, a spremamo se i za godišnje odmore. Neki sanjare o plažama, neki o prirodi, treći o odmoru u planinama, ali bez obzira na to kamo ćemo se zaputiti – želimo doživjeti ljeto u svim njegovim bojama i ljepoti. Ukoliko vas dioptrija u tome sputava i neprestano ste opterećeni naočalama i lećama, u Optical Express ovoga ljeta možete:

Optical Express
  • obaviti pregled za lasersku korekciju vida, koji je sada na 50% popusta
  • uštedjeti čak do 910 EUR na skidanju dioptrije, ovisno o metodi

Ljetni popusti u Optical Expressu – zahvat laserske korekcije vida

Zahvat laserske korekcije vida je u potpunosti bezbolan, traje desetak minuta, a rezultati su trajni (kod visokih i kompliciranih dioptrija, u vrlo malom postotku ponekad su potrebna dva zahvata kako bi se dioptrija u potpunosti korigirala). Laserom se može korigirati kratkovidnost, dalekovidnost, astigmatizam i staračka dalekovidnost.

Ljeto nakon zahvata laserske korekcije vida

Najveću će razliku poslije zahvata osjetiti oni koji aktivno provode odmor. Kada se riješite dioptrije više se nećete trebati bojati da će vam ispasti leća dok igrate odbojku na pijesku, jedrite ili se igrate s djetetom u plićaku. Samo se sjetite koliko puta ste poželjeli zaroniti i vidjeti sve kristalno čisto, koliko puta ste na plaži tražili naočale ispod ručnika ili sjeli na njih i koliko puta ste sami sebi rekli: “Ovo je zadnje ljeto da imam naočale na plaži!”

Ljetni popusti u Optical Expressu izvrsna je prilika za sve koji se bore s naočalama, dioptrijom i lećama, a ovdje pogledajte sve cijene i mogućnosti plaćanja.

Metode laserske korekcije vida

U osnovi postoje dvije vrste zahvata – LASIK i PRK. Osnovna razlika između njih je brzina oporavka. Kod LASIK zahvata je oporavak vrlo kratak i pacijent već idući dan može obavljati svakodnevne obveze. Kod PRK zahvata oporavak traje malo dulje, 5-7 dana, ali je uspješnost zahvata jednaka u oba slučaja.

Tehnologija za lasersku korekciju vida

Tehnologija za lasersku korekciju vida je danas vrlo sofisticirana i smatra se izuzetno sigurnom. Zahvat je bezbolan, a period oporavka kod najpopularnije iLASIK metode je tek jedan do dva dana, tako da su male ili gotovo nikakve šanse da ćete morati mijenjati plan vašeg godišnjeg odmora.

IntraLase i iDesign tehnologija koju Optical Express upotrebljava, može dodatno poboljšati standardne LASIK i PRK zahvate. Upotrebom iDesign tehnologije sada vid mogu korigirati čak i oni pacijenti koji do sada nisu bili kanididati za zahvat standardnim LASIK i PRK .

Za sve dodatne informacije i rezervaciju termina obratite se na broj 01 5625 450 ili na mail [email protected]
Naručite se na pregled.
Pogledajte sve metode laserske korekcije vida.
Cjenik laserske korekcije vida.
Pročitajte odgovore na najčešće postavljana pitanja o laserskoj korekciji vida.

 

Ocjena članka:

3.25 / 5 4
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci