Clive Russell, zvijezda serije „Igra prijestolja“, obavio zahvat ugradnje leća u Optical Expressu

Clive Russell je korigirao svoj vid u Optical Expressu!

U seriji „Igra prijestolja“ poznat kao Ser Brynden, „The Blackfish“ Tully, škotski glumac Clive Russell je prošle godine, uzeo odmor između snimanja, kako bi značajno popravio kvalitetu svog vida, ugradnjom leća u Optical Expressu.

Igra prijestolja Clive Russell

Clive je nosio leće skoro 25 godina, a nekoliko zadnjih godina je razmatrao i korekciju vida te se konačno odlučio na zahvat u rujnu 2017. godine.

„Nisam bio nervozan prije zahvata, jer je osoblje Optical Expressa obavilo odličan posao pripremajući me i objašnjavajući mi svaki korak zahvata. Sam zahvat trajao je kraće nego što sam očekivao i odmah sam imao osjećaj kao da sam upalio svjetlo. Značajno bolje mi je bila dubina vida i jačina boja, sve je svjetlije i jasnije. Sada više nego ikad uživam u svom strastvenom hobiju – igranju golfa! Osjećam se nevjerojatno – kao da se dogodilo čudo!“ – rekao je Clive.

„Oduševljeni smo što je Clive povjerio svoj vid Optical Expressu. Cilj samog zahvata bio je poboljšati njegov vid na daljinu te posve ukloniti oslanjanje na naočale ili kontaktne leće i naravno, poboljati kvalitetu vida općenito. Taj cilj je postignut.“ – poručili su iz Optical Expressa.

Kako znati jesam li kandidat za korekciju vida?
10 stvari koje vam neće nedostajati nakon skidanja dioptrije!
Korekcija vida – 20 najčešćih pitanja na koja odgovaraju doktori

JESTE LI ZNALI?
Optical Express u Zagrebu, jedini u ovom dijelu Europe, posjeduje tehnologiju na kojoj korekciju vida odobravaju NASA i NATO za svoje astronaute i pilote. Revolucionarni iDesign dijagnostički uređaj dodatno može poboljšati zahvat te ga prilagoditi specifičnosti upravo vašeg oka. Zahvaljujući iDesignu sada korekciju vida mogu obaviti i oni pacijenti koji prije nisu bili kandidati za zahvat.

Saznajte više:

iDesign tehnologija
Platforma za korekciju vida na kojoj NASA i NATO odobravaju korekciju vida
Zašto je Optical Express europski br. 1?
Kirurzi Optical Expressa

70% popusta na pregled

Prijavite se na pregled za lasersku korekciju vida u poliklinici Optical Express u Zagrebu. Cijena pregleda je 190 kn ako se prijavite (inače je 750 kn).

Možda će vas zanimati

Novi članci