Zašto se odlučiti na lasersko skidanje dioptrije?

Dioptrija.hr
Zašto se odlučiti na lasersko skidanje dioptrije?

Skidanje dioptrije

Laserska korekcija vida danas predstavlja jedan od najrevolucionarnijih medicinskih postupaka, koji je već nebrojeno mnogo puta dokazao svoju učinkovitost diljem svijeta, omogućavajući ljudima da se riješe naočala i kontaktnih leća. Ova metoda se oslanja na najnovije dostignuće laserske tehnologije kako bi ispravila razne refrakcijske pogreške vida, uključujući kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam. Sveprisutnost i dostupnost ove tehnologije rastu iz dana u dan, čineći je pristupačnom sve većem broju ljudi.

Metode laserskog skidanja dioptrije: LASIK vs PRK

Najčešće metode laserskog skidajna dioptrije su LASIK i PRK, iako se oba postupka bore protiv istih problema, razlikuju se po pristupu koji se koristi za liječenje rožnice, vanjskog prozirnog sloja oka.

  • LASIK: Ovaj postupak je omiljen jer je gotovo bezbolan, a oporavak je nevjerojatno brz. Svojim se svakodnevnim aktivnostima možete vratiti već sutradan. Pacijenti obično primjećuju izrazito poboljšanje vida odmah nakon operacije.
  • PRK: Za razliku od LASIK-a, oporavak od PRK metode može biti nešto duži i bolniji od LASIKa

Vrhunska tehnologija: iDesign dijagnostički uređaj

Poliklinika Optical Express koristi se iDesign dijagnostičkim uređajem koji omogućava iznimno preciznu analizu oka, omogućavajući detekciju i najmanjih nepravilnosti. Ova napredna tehnologija pruža personalizirani pristup svakom pacijentu, povećava sigurnost i preciznost postupka, te osigurava optimalne rezultate.

Tko je kandidat za lasersko skidanje dioptrije?

Danas, zahvaljujući brzom tehnološkom napretku u oftalmologiji, lasersko skidanje dioptrije dostupno je većem broju ljudi nego ikada prije, pri čemu se procjenjuje da su najmanje 4 od 5 osoba pogodni kandidati. Vaš oftalmolog će provesti sveobuhvatan pregled kako bi odredio da li ste pravi kandidat za ovu vrstu zahvata.

Cijena laserskog skidanja dioptrije

Iako je cijena važan aspekt, dugoročne uštede i poboljšanje kvalitete života koje donosi laserska korekcija vida ne smiju se zanemariti. U Optical Expressu, cijena pokriva sve od pregleda, same operacije, postoperativnih kontrola, do svih potrebnih lijekova, a pacijenti imaju pravo na besplatnu korekciju vida unutar 6 godina od operacije ako je to potrebno. Pogledajte sve pakete uštede za lasersko skidanje dioptrije.

Kontaktirajte stručnjake i pitajte sve što vas zanima

Za sve dodatne informacije i odgovore na vaša pitanja, slobodno se obratite poliklinici Optical Express putem e-maila [email protected] ili telefonom na 01 5625 450. Naš stručni tim je tu da vam pomogne i pruži sve informacije koje su vam potrebne kako biste donijeli informiranu odluku o laserskoj korekciji vida.

Ocjena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci