Popust na skidanje dioptrije u poliklinici Optical Express

U poliklinici za lasersku korekciju vida Optical Express, Djed Božićnjak svake godine dolazi i poklanja vam nevjerojatne božićne pogodnosti.

Veeeliki božićni popust na sve metode laserske korekcije vida još uvijek traje – sve do 31.12. Iskoristite popust na skidanje dioptrije i popust na pregled – ukoliko se prijavite s Dioptrija.hr portala.

 Kako izgleda laserska korekcija vida u poliklinici Optical Express?

Ako mislite da vas zahvat može spriječiti u ostvarenju putovanja, ne trebate brinuti. Laserska korekcija vida kratkotrajan je i potpuno bezbolan zahvat.
1. Potrebno je obaviti samo jedan pregled kako bismo utvrdili jeste li dobar kandidat.
2. Zahvat traje tek desetak minuta
3. Već idući dan možete obavljati sve svakodnevne aktivnosti
Ne morate  brinuti hoće li ova odluka na bilo koji način utjecati na vrijeme koje ćete provesti s vašima najmilijima ili vam poremetiti planove za putovanje. Štoviše, vaše će vrijeme biti kvalitetnije i ispunjenije, a uspomene ljepše!
Optical Express je vodeća  europska grupacija za lasersku korekciju vida  s više od 2.500.000 milijuna zahvata.  Uz Veliku Britaniju i Njemačku, Optical Express nalazi se i u Zagrebu.
Zagrebačka klinika jedina na  ovim područjima raspolaže  vodećom iLASIK platformom za korekciju dioptrije na kojoj lasersku korekciju vida odobravaju čak i NASA i NATO  za svoje astronaute i pilote.
iLASIK platforma kakvu koristi zagrebačka poliklinika se sastoji  od tri ključne komponente – iDesign dijagnostičkog uređaja, IntraLase iFS femtosekundnog lasera te VISX Star s4 IR excimer lasera.
Laserska korekcija vida se u osnovi najčešće  uklanja dvjema metodama – PRK ili LASIK. U poliklinici Optical Express i LASIK i PRK zahvati su dodatno poboljšani upotrebom iDesign dijagnostičkog uređaja koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti oka koje će se laserskim zahvatom ukloniti. Time dobivamo precizniji postupak i u konačnici bolju kvalitetu vida. Pogledajte sve cijene laserske korekcije vida i mogućnosti plaćanja, a za sva pitanja možete se obratiti Optical Expressu na broj telefona 01 5625 450. 

70% popusta na pregled

Prijavite se na pregled za lasersku korekciju vida u poliklinici Optical Express u Zagrebu. Cijena pregleda je 190 kn ako se prijavite (inače je 750 kn).

Možda će vas zanimati

Novi članci