Popust na skidanje dioptrije u poliklinici Optical Express

U poliklinici za lasersku korekciju vida Optical Express možete pronaći brojne popuste i pogodnosti. Osim što se trude biti pristupačni svima čestim popustima na pregled i na zahvat u Optical Expressu možete plaćati do čak 36 rata.  Iskoristite popust na skidanje dioptrije i popust na pregled.Ljetni popusti u Optical Expressu

Kako izgleda laserska korekcija vida u očnoj poliklinici Optical Express?

Ako mislite da vas zahvat može spriječiti u ostvarenju putovanja, ne trebate brinuti. Laserska korekcija vida kratkotrajan je i potpuno bezbolan zahvat.

1. Potrebno je obaviti samo jedan pregled kako bismo utvrdili jeste li dobar kandidat.
2. Zahvat traje tek desetak minuta
3. Već idući dan možete obavljati sve svakodnevne aktivnosti

Optical Express

Ne morate brinuti hoće li ova odluka na bilo koji način utjecati na vrijeme koje ćete provesti s vašima najmilijima ili vam poremetiti planove za putovanje. Štoviše, vaše će vrijeme biti kvalitetnije i ispunjenije, a uspomene ljepše!

Optical Express je vodeća europska grupacija za lasersku korekciju vida  s više od 2.500.000 milijuna zahvata.  Uz Veliku Britaniju i Njemačku, Optical Express nalazi se i u Zagrebu.

Zagrebačka klinika jedina na ovim područjima raspolaže  vodećom iLASIK platformom za korekciju dioptrije na kojoj lasersku korekciju vida odobravaju čak i NASA i NATO  za svoje astronaute i pilote.

Blink kapi za oči

iLASIK platforma kakvu koristi zagrebačka poliklinika se sastoji  od tri ključne komponente – iDesign dijagnostičkog uređaja, IntraLase iFS femtosekundnog lasera te VISX Star s4 IR excimer lasera.

Optical Express popust na skidanje dioptrije – metode

Laserska korekcija vida se u osnovi najčešće  uklanja dvjema metodama – PRK ili LASIK. U poliklinici Optical Express i LASIK i PRK zahvati su dodatno poboljšani upotrebom iDesign dijagnostičkog uređaja koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti oka koje će se laserskim zahvatom ukloniti. Time dobivamo precizniji postupak i u konačnici bolju kvalitetu vida.

Popust na skidanje dioptrije

Pogledajte sve cijene laserskog skidanja dioptrije i načine plaćanja, a za sva pitanja možete se obratiti Optical Expressu na broj telefona 01 5625 450. 

Ocjena članka:

4.71 / 5 7
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci