ZIMSKI POPUSTI NA SAVRŠEN VID: Novu godinu započnite novom, čistom slikom

Dioptrija.hr
ZIMSKI POPUSTI NA SAVRŠEN VID: Novu godinu započnite novom, čistom slikom

Vodeća očna poliklinika u Europi – Optical Express, ove zime nudi popuste do 30% na sve metode laserskog skidanja dioptrije. Isto tako nude popuste na sve metode operacije sive mrene.

zimski popusti optical express

Nije nikakva tajna da 2020. godina nije bila ona koju bismo željeli ponoviti. Dapače, većina nas će se potruditi poslati je što prije u zaborav. Nikad nismo toliko željeli da izjava ‘Nova godina, novi ja’ bude istinita, kao nakon ove godine pune potresa, bolesti, izolacija i sl.

Optical Express

No ove godine iskoristite priliku i doslovno ostavite prošlu godinu u magli, zajedno sa svojim zamagljenim vidom!

U Optical Expressu ove zime možete skinuti dioptriju najmodernijom laserskom tehnologijom kojom se koriste i NASA-ini piloti i astronauti. Ako nemate povjerenja u njih, uvijek se možete obratiti preko 2 milijuna ljudi koje su svoj vid dali u ruke liječnicima Optical Express grupacije – i nisu požalili!

Uz najmoderniju tehnologiju u Optical Expressu nemate više isprika!

Nitko ne uživa u operaciji oka te je normalno da se većina boji. No metodama kojima se koriste liječnici u Optical Expressu, bol je skoro pa nepostojeća, a zahvat traje svega desetak minuta. Osim što vrlo kratko traje, oporavak također može biti iznimno brz! Nakon nekih metoda je moguće vratiti se na posao i svakodnevnim aktivnostima već idući dan nakon operacije.

Osim popusta na lasersku korekciju vida, Optical Express nudi i popuste na operaciju sive mrene, odnosno zamjenu očne leće. Zamjena očne leće najučinkovitiji je način uklanjanja sive mrene, čime vid dobiva savršenu kvalitetu. Zamjenom očne leće se možete najučinkovitije riješiti i staračke dioptrije.

Pogledajte sve cijene i mogućnosti plaćanja, a za više informacija o navedenim zahvatima možete ih kontaktirati na broj 01 5625 450 ili na mail [email protected].

Ocjena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci