3 pravila koja će poboljšati vaš život – počnite odmah sada u proljeće!

Život može ponekad biti stalna borba, čak i u dobrim danima, što može ostaviti tragove na vašem emocionalnom i fizičkom zdravlju, tijekom vremena. Proljeće je inače vrijeme kada se sve budi i kreće ispočetka, rađa se; to je vrijeme optimizma i veselja, kada uživamo u suncu, cvijeću i lijepim danima. 

Čini se da je najlakše usvojiti neke dobre navike i promijeniti svoj život upravo u proljeće, pa vam donosimo ova 3 jednostavna pravila kako bi se vaš pogled na život popravljao dan za danom.

Vratite se u igru!

Muči li vas prekomjerna težina, dosada ili samo osjećaj da život prolazi pored vas?  Vratite se u igru: bilo to učenje nove vještine, novi hobi, rekreacijski sport ili jednostavno micanje s kauča, preuzmite kontrolu nad svojim životom; ne dopustite da on kontrolira vas. Igrajte badminton, šećite divnim livadama, upišite se na tečaj plesa, uvedite naviku ispijanja kave na svom balkonu ujutro prije posla. Nađite ono u čemu ćete uživati!

Jednostavno zaboravite!

Pokvario vam se auto, povisila stanarina ili ne možete smiriti djecu? Partner/ica vas je opet dovela do ludila?  Pustite sve i osjetite trenutno olakšanje time što ćete se manje nervirati. Stres ubija, i ponekad nervoza jednostavno nije vrijedna vašeg vremena. Probajte se smiriti, jednostavno recite: Boli me briga! Prošećite, popričajte s prijateljima ili riješite problem neki drugi dan.

Dobro unutra = dobro van!

Radi li se o hrani, vježbi, spavanju ili bilo čemu drugomu, težite pozitivnim aktivnostima i vidjet ćete pozitivne rezultate. Ne vježbate dovoljno? Ne jedete ispravno? Ne spavate dovoljno? Zbog tih stvari mogli biste platiti visoku cijenu.

Ocjena članka:

4 / 5 1

Možda će vas zanimati

Novi članci