Pregled za lasersku korekciju vida samo 99 kn za čitatelje Dioptrije

U centru za lasersku korekciju vida Optical Express možete obaviti pregled za lasersku korekciju vida za samo 99 kuna, umjesto 750 kuna. Ova posebna akcija vrijedi samo za čitatelje portala Dioptrija. Na pregled se možete naručiti na 01 5625 450 i sve što morate napraviti je spomenuti da ste ponudu za pregled u iznosu 99 kn vidjeli na portalu Dioptrija.

Koliko dugo traje i od čega se sastoji pregled za lasersku korekciju vida?

Pripremne pretrage, pregled i detaljan razgovor s liječnikom traju oko 90 minuta. Na temelju podataka uočavaju se i mjere nedostaci vašeg oka, čime kirurg dobiva detaljne i točne podatke o dioptriji i optičkoj mapi vaših očiju. Pregled za lasersku korekciju vida sastoji se od:

Optical Express

Frontofokometrija
Mjeri se jačina stakala vaših naočala, kako bi se odredila vaša sadašnja dioptrija.

Autorefrakcija
Autorefraktor očitava kako svjetlo prolazi kroz vaše oko, što pomaže pri određivanju početne dioptrije.

Tonometrija
Mjerenje očnog tlaka. To je ključni pokazatelj pri dijagnosticiranju stanja koje se naziva glaukom.

Topografija
Daje ključne podatke o rožnici (vanjska površina), odnosno točne podatke o obliku površine rožnice i o njezinoj debljini te pokazuje kako se mijenja idući od središta prema periferiji.

Testiranje vidne oštrine
Mjerenje sposobnosti oka da vidi detalje na maloj i velikoj udaljenosti. Testiranje obično uključuje čitanje slova ili gledanje znakova različitih veličina na ploči. Nekorigirana vidna oštrina (uncorrected visual acuity, UCVA) je ono što vidite bez naočala ili kontaktnih leća, dok je najbolje korigirana vidna oštrina (best corrected visual acuity, BCVA) ono što vidite nakon optimalne korekcije.

Refrakcija
Liječnik provjerava vašu sadašnju dioptriju i uspoređuje ju s nalazom focimetrije i prijašnjim određivanjima dioptrije, kako bi osigurao stabilnost.

Refrakcija uz cikloplegiju
Koriste se specijalne kapi za opuštanje očnih mišića, što omogućava liječniku da predvidi kako bi se vaša dioptrija s vremenom mogla mijenjati.

Pupilometrija
Tom se pretragom infracrvenom tehnologijom mjeri veličina vaših zjenica u mraku, kada su one najraširenije.

Pahimetrija
Pahimetar je ultrazvučni uređaj kojim se određuje debljina rožnice bilo na kojem zadanom mjestu. Podatak o debljini rožnice vrlo je važan kada se određuje jeste li prikladan kandidat za lasersku korekciju vida.

Pregled biomikroskopom
Pregled je to pri kojem se koristi mikroskop i uska zraka svjetla za detaljan pregled rožnice pod velikim povećanjem, kao i konjunktive, vjeđa, zjenice i leće.

Dominacija oka
Tom se pretragom mjeri koje je oko dominantno ili jače.

Pregled mrežnice
Tim pregledom liječnik procjenjuje zdravlje unutrašnjosti oka, napose mrežnice. Djelovanjem kapi uporabljenih za refrakciju s cikloplegijom odlično se može procijeniti periferni vid.

Optical Express centar u Zagrebu je dio Optical Express grupe koja je broj 1 u Europi za lasersku korekciju vida sa iskustvom od preko 2.000.000 zahvata i surađuje s vrhunskim oftalmolozima i stručnjacima za lasersku korekciju vida. Svi Optical Express centri koriste isključivo Advanced CustomVue i IntraLase tehnologiju koja zbog svoje preciznosti i brzine dovodi lasersku korekciju vida na višu razinu sigurnosti i kvalitete. Jedini smo na ovim područjima koji koriste i naprednu iDesign tehnologiju! Možete biti mirni, jer ste ovih blagdana u izvrsnim rukama!

Ocjena članka:

5 / 5 2
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci