Dani otvorenih vrata i besplatan pregled očiju u Optical Expressu

Centar za lasersku korekciju vida Optical Express poziva sve zainteresirane na Dane otvorenih vrata 26.10. i 2.11.2016. godine, na adresi Strojarska 18, u Zagrebu. Na Danima otvorenih vrata svim posjetiteljima bit će omogućen besplatan pregled i konzultacije s liječnikom, a Optical Express im još poklanja popust u iznosu od 1.500 kn po oku, koji se može iskoristiti sve do kraja mjeseca studenog.

“Svakodnevno smo suočeni s brojnim pitanjima naših pacijenata o laserskoj korekciji vida, postupku, trajanju, rezultatima te naravno cijeni zahvata. Svjesni smo da ponekad male stvari utječu na odluku pacijenta da li će obaviti zahvat i gdje. Mi smo stoga odlučili otvoriti vrata našeg doma, kako bismo se onima koji nas ne poznaju bolje predstavili, približili i kako bismo odgovorili na sva moguća pitanja te odagnali eventualne dileme.” – kaže o Danima otvorenih vrata voditeljica centra Optical Express Ana Kričković.

Svoj dolazak u Danima otvorenih vrata potrebno je najaviti i rezervirati na 01 5625 450 ili e-mailom na visumed.opticalexpress@gmail.com.

Optical Express

Optical Express je jedini centar u Hrvatskoj s platformom za korekciju vida na kojoj i NASA odobrava korekciju vida za svoje astronaute – ta platforma se sastoji od IntraLase iFS 150 femtokenudnog lasera za izradu rožničnog poklopca i VISX Star S4 IR excimer lasera za korekciju vida. Međutim, Optical Express sada je otišao i korak dalje s iDesign tehnologijom.

Što je iDesign tehnologija?

iDesign tehnologija jedinstvena je na ovim područjima te se nalazi samo u centru Optical Express. LASIK i PRK zahvati mogu biti dodatno poboljšani upotrebom iDesigna, revolucionarnog wavefront dijagnostičkog uređaja koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti oka, što omogućuje kirurgu da dodatno prilagodi zahvat posebnostima svakog oka pojedinačno. iDesign mjeri dioptriju na 1.200 točaka na rožnici, što je pet puta više nego dosadašnja wavefront tehnologija koja mjeri dioptriju na nekoliko stotina točaka. iDesign tehnologija omogućava kirurgu da napravi plan zahvata koji je u potpunosti prilagođen i specifičan svakom oku. Korištenjem ove tehnologije korigira se vid preciznije od naočala ili leća ili standardnih metoda laserske korekcije vida, a moguće je korigirati puno kompleksnije i više dioptrije nego ikada prije. Čak i kod onih pacijentata koji do sada nisu bili kandidati za zahvat.

Profesionalan i ljubazan tim stručnjaka Optical Expressa jamči uslugu na najvišoj razini kao i savjetovanje i odgovore na sva pitanja vezana za lasersku korekciju vida. Optical Express koristi samo najbolju tehnologiju, primjenjuju se tehnološki napredni laseri, jedini takvog tipa u Hrvatskoj. Svi oftalmolozi Optical Express grupe su specijalisti u području refrakcijske kirurgije i zajedno su obavili više od dva milijuna zahvata.

Cijene laserskog skidanja dioptrije su danas povoljnije te sada možete iskoristiti i obročna plaćanja koja se nude, pa tako npr. u Optical Expressu zahvat možete obaviti već od otprilike 150 kn mjesečno po oku. Optical Express možete pratiti i na Facebooku

Ocjena članka:

0 / 5 0
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci