Što je iDesign metoda korekcije vida?

iDesign je revolucionarni wavefront dijagnostički uređaj koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti svakog oka, što omogućuje kirurgu da dodatno prilagodi zahvat posebnostima oka pacijenata. iDesign metoda skidanje dioptrije omogućila je i onima koji prije nisu bili kandidati da se zauvijek riješe problema s dioptrijom.

iDesign – revolucionarna tehnologija za individualan pristup svakom oku

iDesign mjeri dioptriju na 1.200 točaka na rožnici, što je pet puta više nego dosadašnja wavefront tehnologija. Da pojasnim – za određivanje naočala i kontaktnih leća određuje se približna srednja vrijednost dioptrije svih točaka na rožnici. Upotrebom wavefront tehnologije mjeri se dioptrija na nekoliko stotina točaka, dok iDesign tehnologija vrši mjerenja na 5 puta više točaka od klasične wavefront tehnologije.

Optical Express

Podaci izuzetno preciznog 3D reljefa vašeg vida koji detaljno obrađuje i najsitniju karakteristiku prenose se u laser, a kirurgu omogućavaju da napravi plan zahvata potpuno prilagođen svakom oku posebno.

Korištenjem ove tehnologije možemo ne samo korigirati vid preciznije od naočala ili leća ili standardnih metoda laserske korekcije vida, već je moguće korigirati puno kompleksnije i više dioptrije nego ikada prije. Čak i kod onih pacijenata koji do sada nisu bili kandidati za zahvat.

iDesign metoda laserske korekcije vida:

  • LASIK iDesign metoda
  • PRK iDesign metoda
  • IntraLase LASIK iDesign metoda

tekst napisao: dr. Dean Šarić, Optical Express

Pročitajte sljedeće:

Koje metode laserske korekcije vida postoje?

Ocjena članka:

3.64 / 5 14
Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Možda će vas zanimati

Novi članci