Skinite dioptriju u mjesecu ljubavi i osvojite put u Pariz!

Laserska korekcija vida – jedan od najčešćih razloga zašto se ljudi odlučuju na ovaj zahvat je gnjavaža s naočalama i lećama pri putovanju. Pacijenti koji nose kontaktne leće često se žale da je pakiranje za put uvijek stresan, a ako zaboravite leće, putovanje se pretvara se u malu noćnu moru.

Ako pak nosite načale nije rijetkost da ih negdje ostavite, slomite itd. U tom slučaju doživljaj putovanja postaje sve samo ne ono što ste očekivali.

Iz tog razloga vam Optical Express želi pokazati kako je kada putujete bez naočala i kontaktnih leća. Za Novu Godinu smo vodili pacijenticu u London, sada vam nudimo mogućnost osvajanja putovanja u Pariz jer želimo da doživite najljepše gradove novim pogledom i podijelite s nama vaša iskustva s putovanja.

Svi oni koji obave zahvat laserske korekcije vida u poliklinici Optical Express do 28.02.2018. mogu sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti put u Pariz za dvoje. Uz to, tijekom cijele veljače pregled za lasersku korekciju iznosi samo 150 kn.

Laserska korekcija vida je bezbolan i kratkotrajan zahvat. U svijetu je obavljeno već više od 60 milijuna zahvata, a zahvat se smatra najsigurnijim medicinskim zahvatom uopće.

Prijavite se na pregled, kontaktirat će vas ljubazno osoblje iz Optical Expressa te odgovoriti na sva vaša pitanja.

Što morate znati o laserskoj korekciji vida?

1. Laserska korekcija vida je zahvat kojim se pomoću lasera trajno i uspješno korigiria kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam.

2. Laserska korekcija vida je bezbolna.

3. Laserska korekcija vida traje samo desetak minuta.

4. Potrebno je obaviti samo jedan pregled kako bismo utvrdili jeste li dobar kandidat.

5. Laserska korekcija vida se u osnovi najčešće obavlja dvjema metodama – PRK ili LASIK. U poliklinici Optical Express i LASIK i PRK zahvati su dodatno poboljšani upotrebom iDesign dijagnostičkog uređaja koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti oka koje će se laserskim zahvatom ukloniti. Time se dobiva precizniji postupak i u konačnici bolja kvalitetu vida.

Optical Express je vodeća europska grupacija za lasersku korekciju vida s više od 2.500.000 milijuna zahvata. Uz Veliku Britaniju i Njemačku, Optical Express nalazi se i u Zagrebu.

Zagrebačka klinika jedina na ovim područjima raspolaže vodećom iLASIK platformom za korekciju dioptrije na kojoj lasersku korekciju vida odobravaju čak i NASA i NATO za svoje astronaute i pilote. iLASIK platforma kakvu koristi zagrebačka poliklinika se sastoji od tri ključne komponente – iDesign dijagnostičkog uređaja, IntraLase iFS femtosekundnog lasera, te VISX Star s4 IR excimer lasera.

Saznajte sve što ste ikad željeli znati o rješavanju problema s dioptrijom i pročitajte odgovore na najčešće postavljana pitanja o laserskom skidanju dioptrije. Na pitanja odgovaraju stručnjaci Optical Expressa dr. Dean Šarić i dr. Dražen Grgić.

70% popusta na pregled

Prijavite se na pregled za lasersku korekciju vida u poliklinici Optical Express u Zagrebu. Cijena pregleda je 190 kn ako se prijavite (inače je 750 kn).

Možda će vas zanimati

Novi članci