Skinite dioptriju u mjesecu ljubavi i osvojite putovanje u Rim!

Pacijenti koji nose kontaktne leće često se žale da je pakiranje za put uvijek stresan, a ako zaboravite leće, putovanje se pretvara se u malu noćnu moru. Ako pak nosite načale nije rijetkost da ih negdje ostavite, slomite itd. U tom slučaju doživljaj putovanja postaje sve samo ne ono što ste očekivali.

korekcija vida

Iz tog razloga vam Optical Express želi pokazati kako je lijepo kada putujete bez naočala i kontaktnih leća jer putovanje bez dioptrije je najljepše putovanje.

  • Svi oni koji obave zahvat laserske korekcije vida u poliklinici Optical Express do 28.02.2019. mogu sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti putovanje u Rim za dvoje!
  • U Optical Express poliklinici do kraja veljače možete obaviti pregled za lasersko skidanje dioptrije za 300, umjesto 750 kuna.

Više o akciji pročitajte na njihovoj stranici: www.opticalexpress.hr

Optical Express

Lasersko skidanje dioptrije bezbolan je i kratkotrajan zahvat. U svijetu je obavljeno već više od 60 milijuna zahvata, a zahvat se smatra najsigurnijim medicinskim zahvatom uopće.

Što morate znati o laserskom skidanju dioptrije?

1. Laserska korekcija vida je zahvat kojim se pomoću lasera trajno i uspješno korigiria kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam.

2. Laserska korekcija vida je bezbolna.

3. Laserska korekcija vida traje samo desetak minuta.

4. Postoji više metoda laserskog skidanja dioptrije.

5. Kako bi saznali jeste li kandidat te koja metoda je najbolja za vas, potrebno je obaviti pregled za lasersko skidanje dioptrije.

Za sva pitanja o laserskom skidanju dioptrije slobodno nazovite stručnjake  iz Optical Expressa na broj telefona: 01/5625450, oni će vrlo rado odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Možda će vas zanimati:

Idete na put, a nosite naočale i leće? Pripazite na ove stvari

Ocjena članka:

3.75 / 5 4

Možda će vas zanimati

Novi članci