Iskoristite 30% popusta na sve metode laserske korekcije vida i riješite se dioptrije

Cijena više nije prepreka za lasersku korekciju vida

Kada je o laserskoj korekciji riječ, potencijalne pacijente muče određeni strahovi kao i kod svake operacije, ali i zbog cijene se mnogima ova operacija čini nedostižna. Kako bi vam dodatno olakšali odluku, poliklinika Optical Express je svim pacijentima koji se do 21.9. naruče na pregled, a zahvat obave do kraja mjeseca, odlučio pokloniti 30% popusta na sve metode laserske korekcije vida. Naručite se na pregled ili nazovite Optical Express na 01 5625 450.


Je li zahvat laserske korekcije vida bolan?

Sam zahvat laserske korekcije vida je u potpunosti bezbolan, međutim, nakon operacije može nastupiti određeni kratki period neke nelagode, jednog osjećaja iritacije u oku, ovisno o primijenjenoj tehnici operacije, rekao nam je dr. Grgić, iz polikline Optical Express.

Koja je metoda najbolja za mene?

Pregled i konzultacije prije operacije traju 90 minuta i za sve pacijente su obavezni. Kada oftalmolozi razmatraju koja je metoda laserske korekcije vida najbolja za pojedinog pacijenta, onda su im najvažniji rezultati pregleda na kojem se ustanovi s obzirom na stanje dioptrije, stanje rožnice, potrebe pacijenta koja će metoda za njega biti najoptimalnija.

”Danas najkvalitetnija, najbolja metoda za rješavanje laserske korekcije vida je Idesign metoda koja se može napraviti ili kao Intralace LAsik ili kao PRK metoda.”, kaže dr. Grgić.

Hoću li se brzo moći vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima?

Koliko brzo se možemo vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima, ovisi o odabranoj metodi laserske operacije. Odabirom intralace Lasik metode pacijenti se mogu vratiti svojim dnevnim aktivnostima, uredskom poslu ili radu kod kuće, već nakon dan-dva, ali što se tiče izrazitijih fizičkih napora, rada na otvorenom, bazeni, saune, sportovi tu ipak treba pričekati barem tjedan dana. Kod PRK metode koja ima nešto sporiji oporavak će za dnevne kućne aktivnosti trebati ipak najmanje 3 do 4 dana, a za fizičke aktivnosti i rad na otvorenom treba će 10 do 15 dana za potpuni oporavak.

Što će se s dioptrijom nakon operacije događati?

“Što se tiče pitanja što će biti s našim vidom za 10, 20 ili više godina, danas možemo s punom sigurnošću reći da će vid biti potpuno normalan, jer danas već postoje iskustva i rezultati već više od 30 godina korištenja laserske korekcije vida. U našoj grupaciji, Optical Expressu, već imamo iskustvo od 12 godina i 2 milijuna pacijenata te možemo reći da su rezultati fenomenalni i da su pacijenti zadovoljni”, ispričao nam je oftalmolog Dražen Grgić.

Naručite se na pregled.

70% popusta na pregled

Prijavite se na pregled za lasersku korekciju vida u poliklinici Optical Express u Zagrebu. Cijena pregleda je 190 kn ako se prijavite (inače je 750 kn).

Možda će vas zanimati

Novi članci