3 pravila koja će poboljšati vaš život – počnite odmah sada u proljeće!

Život može ponekad biti stalna borba, čak i u dobrim danima, što može ostaviti tragove na vašem emocionalnom i fizičkom zdravlju, tijekom vremena. Proljeće je inače vrijeme kada se sve budi i kreće ispočetka, rađa se; to je vrijeme optimizma i veselja, kada uživamo u suncu, cvijeću i lijepim danima. 

Čini se da je najlakše usvojiti neke dobre navike i promijeniti svoj život upravo u proljeće, pa vam donosimo ova 3 jednostavna pravila kako bi se vaš pogled na život popravljao dan za danom.

Vratite se u igru!

Muči li vas prekomjerna težina, dosada ili samo osjećaj da život prolazi pored vas?  Vratite se u igru: bilo to učenje nove vještine, novi hobi, rekreacijski sport ili jednostavno micanje s kauča, preuzmite kontrolu nad svojim životom; ne dopustite da on kontrolira vas. Igrajte badminton, šećite divnim livadama, upišite se na tečaj plesa, uvedite naviku ispijanja kave na svom balkonu ujutro prije posla. Nađite ono u čemu ćete uživati!

Jednostavno zaboravite!

Pokvario vam se auto, povisila stanarina ili ne možete smiriti djecu? Partner/ica vas je opet dovela do ludila?  Pustite sve i osjetite trenutno olakšanje time što ćete se manje nervirati. Stres ubija, i ponekad nervoza jednostavno nije vrijedna vašeg vremena. Probajte se smiriti, jednostavno recite: Boli me briga! Prošećite, popričajte s prijateljima ili riješite problem neki drugi dan.

Dobro unutra = dobro van!

Radi li se o hrani, vježbi, spavanju ili bilo čemu drugomu, težite pozitivnim aktivnostima i vidjet ćete pozitivne rezultate. Ne vježbate dovoljno? Ne jedete ispravno? Ne spavate dovoljno? Zbog tih stvari mogli biste platiti visoku cijenu.

Popust na pregled

Prijavite se na pregled za lasersku korekciju vida u poliklinici Optical Express u Zagrebu. Cijena pregleda je 190 kn ako se prijavite putem ovog obrasca (inače je 750 kn).

Kontaktirati će vas iz Optical Expressa s prijedlogom termina za pregled i odgovoriti na sva vaša pitanja o laserskoj korekciji vida. Ovim putem pristajete na to da se vaši podaci automatski šalju Optical Expressu te neće biti korišteni u druge svrhe.

Možda će vas zanimati

Novi članci