Nikad povoljnija laserska korekcija vida u Optical Expressu

Grupa Optical Express svakako je europski lider kada je laserska korekcija vida u pitanju, u tehnologiju u svakoj klinici uloženo je više od milijun funti, a njihovi kirurzi obavili su više od 2.500.000 zahvata. Kao vodeći u novim tehnologijama, Optical Express je sada otišao i korak dalje te predstavio novu tehnologiju – iDesign, jedinstvenu u ovom dijelu Europe. Korištenjem ove tehnologije možemo ne samo korigirati vid preciznije od naočala ili leća ili standardnih metoda laserske korecije vida, već je moguće korigirati puno kompleksnije i više dioptrije nego ikada prije. Čak i kod onih pacijentata koji do sada nisu bili kandidati za zahvat.

Laserska korekcija vida iLASIK i PRK metodama mogu biti dodatno poboljšana upotrebom iDesigna, revolucionarnog wavefront dijagnostičkog uređaja koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti oka, što omogućuje kirurgu da dodatno prilagodi zahvat posebnostima nečijeg oka. iDesign detaljno obrađuje i najsitniju karakteristiku, što omogućava kirurgu da napravi plan zahvata koji je u potpunosti prilagođen i specifičan svakom oku. Ti se podaci zatim prenose u laser kako bi se ispravile nepravilnosti i time korigirao vid.

Sve do kraja svibnja Optical Express poklanja vam 2.000 kn popusta po oku, na sve iDesign metode.

Saznajte više:

PRK iDesign
LASIK iDesign
IntraLase iDesign

Svoj termin pregleda možete dogovoriti pozivom na broj 01 5625 450.

70% popusta na pregled

Prijavite se na pregled za lasersku korekciju vida u poliklinici Optical Express u Zagrebu. Cijena pregleda je 190 kn ako se prijavite (inače je 750 kn).

Možda će vas zanimati

Novi članci