Poliklinika Optical Express: skinite dioptriju već od 3.185 kn

Jeste li znali? Optical Express jedini u regiji koristi tehnologiju na kojoj NATO i NASA odobravaju lasersku korekciju vida za svoje pilote i astronaute.

Ukoliko vas dioptrija sputava u vašim svakodnevnim aktivnostima i neprestano ste opterećeni naočalama i lećama, Optical Express ovo ljeto poklanja čak do 35% popusta na lasersku korekciju vida.

Dr. Dražen Grgić

Zahvat laserske korekcije vida traje tek desetak minuta i u potpunosti je bezbolan. Oporavak je vrlo kratak, tako da neće ni u kojem smislu pokvariti vaše planove za ljeto. Naprotiv, vaše ljeto će biti kvalitetnije, aktivnije, uzbudljivije i bit ćete u potpunosti neopterećeni. Laserom se može korigirati kratkovidnost, dalekovidnost, astigmatizam i staračka dalekovidnost. Tehnologija za lasersku korekciju vida je danas vrlo sofisticirana a sam zahvat se smatra najsigurnijim medicinskim zahvatom. U Optical Expressu i LASIK i PRK zahvati mogu biti dodatno poboljšani upotrebom iDesigna, revolucionarnog wavefront dijagnostičkog uređaja koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti vašeg oka, što dodatno omogućuje kirurgu da prilagodi zahvat posebnostima upravo vašeg oka.

Ukoliko se na pregled za lasersku korekciju vida prijavite s portala Dioptrija.hr, cijena pregleda iznosit će samo 100 kn, umjesto 750 kn. U obrazac upišite email adresu, broj telefona te ime i prezime. 

Ljetni popust u Optical Express izvrsna je prilika za sve koji se bore s naočalama, dioptrijom i lećama, a ovdje pogledajte sve cijene i mogućnosti plaćanja.
Za sve dodatne informacije možete se obratiti Optical Expressu na broj telefona 01 5625 450.

70% popusta na pregled

Prijavite se na pregled za lasersku korekciju vida u poliklinici Optical Express u Zagrebu. Cijena pregleda je 190 kn ako se prijavite (inače je 750 kn).

Možda će vas zanimati

Novi članci