iDesign – vodeća tehnologija za lasersku korekciju vida u Optical Expressu

Još 2009. godine uvođenjem IntraLase i Advanced Custom Vue tehnologije na hrvatsko tržiste, Optical Express postavio je visoke standarde u laserskoj korekciji vida. Sada je, s iDesign tehnologijom – jedinstvenom na ovim područjima, Optical Express otišao i korak dalje.

iLASIK i PRK zahvati mogu biti dodatno poboljšani upotrebom iDesigna, revolucionarnog wavefront dijagnostičkog uređaja koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti oka, što omogućuje kirurgu da dodatno prilagodi zahvat posebnostima nečijeg oka. iDesign mjeri dioptriju na 1.200 točaka na rožnici, što je pet puta više nego dosadašnja wavefront tehnologija. Za određivanje naočala i kontaktnih leća određuje se približna srednja vrijednost dioptrije svih točaka na rožnici. Upotrebom wavefront tehnologije mjeri se dioptrija na nekoliko stotina točaka, dok iDesign tehnologija vrši mjerenja na 5 puta više točaka od klasične wavefront tehnologije. Ta 3-D slika je izuzetno precizan 3D reljef vida, koji detaljno obrađuje i najsitniju karakteristiku, što omogućava kirurgu da napravi plan zahvata koji je u potpunosti prilagođen i specifičan svakom oku. Ti se podaci zatim prenose u laser kako bi se ispravile nepravilnosti i time korigirao vid.

Korištenjem ove tehnologije može se ne samo korigirati vid preciznije, od naočala ili leća ili standardnih metoda laserske korecije vida, već je moguće korigirati puno kompleksnije i više dioptrije nego ikada prije. Čak i kod onih pacijentata koji do sada nisu bili kandidati za zahvat.

Pregled za lasersku korekciju vida u Optical Expressu iznosi 190 kuna sve do kraja rujna. Pogledajte i ostale cijene i mogućnosti plaćanja, a sve detaljne informacije pogledajte na www.opticalexpress.hr ili jednostavno nazovite na 01 5625 450.

Pročitajte sljedeće:
Što je iDesign metoda laserske korekcije vida?

Popust na pregled

Prijavite se na pregled za lasersku korekciju vida u poliklinici Optical Express u Zagrebu. Cijena pregleda je 220 kn ako se prijavite putem ovog obrasca (inače je 750 kn). Upišite email adresu, broj telefona, te ime i prezime.

Kontaktirati će vas iz Optical Expressa s prijedlogom termina za pregled i odgovoriti na sva vaša pitanja o laserskoj korekciji vida.

Možda će vas zanimati

Novi članci